ΖΩΔΙΑ

6/8: Ευαισθησία στα συναισθηματικά ρεύματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Αυγούστου 2021

6/8: Ευαισθησία στα συναισθηματικά ρεύματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα ευνοεί σκέψεις και δράσεις οι οποίες εμπεριέχουν ευαισθησία, θαλπωρή και δημιουργικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μένετε περισσότερο με τις σκέψεις σας προσπαθώντας να χαλαρώσετε και να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα γίνεται με περισσότερη ενσυναίσθηση και μπορείτε να μπείτε πιο εύκολα στη θέση του άλλου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ευαισθησία μπορεί να μην είναι το δυνατό σας σημείο, με την έννοια πως βλέπετε τα πράγματα με περισσότερη λογική χροιά, αλλά σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να διεισδύσετε σε βαθύτερα συναισθηματικά κανάλια.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να κάνετε ότι ονειρεύεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μπορεί οι σκέψεις να τριβελίζουν το μυαλό σας αλλά δίνεται ταυτόχρονα η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από πλευρές πιο φωτεινές και αέρινες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν πρέπει να αφήσετε ευκαιρία να χαθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα από πολλές και διαφορετικές πλευρές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να νιώσετε οικεία μέσα στο περιβάλλον που βρίσκεστε γίνεται ανάγκη και πραγματικά είστε σε καλό δρόμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δημιουργική ημέρα αν αποφασίσετε να αφήσετε για λίγο τα “πρέπει” στην άκρη και να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που ζητά η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορεί να ανοίξουν μπροστά σας όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αν είστε καλλιτέχνης ή ασχολείστε με κάτι δημιουργικό είναι ευκαιρία σήμερα να προχωρήσετε να ασχοληθείτε δίνοντας όλη την δυναμική σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.