ΖΩΔΙΑ

8/8: H νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες ακόμη και μέσα από δυσκολίες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

7 Αυγούστου 2021

8/8: H νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες ακόμη και μέσα από δυσκολίες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
8/8: H νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες ακόμη και μέσα από δυσκολίες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιείται σήμερα νωρίς το απόγευμα. Η δύσκολη σχέση του Κρόνου/Ουρανού που μας ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό συμμετέχει στην Νέα Σελήνη δηλώνοντας πως για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και για να ολοκληρώσουμε εργασίες που έχουμε αναλάβει θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στο διαφορετικό, ευέλικτοι, υπομονετικοί και να δουλέψουμε σκληρά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έναν πολύ δημιουργικό Σεληνιακό μήνα υπόσχεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια σας βάζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα να ασχοληθείτε για τις επόμενες 28 ημέρες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πράγματα μπορεί να μην έρχονται όσο γρήγορα θα θέλατε αλλά η Νέα Σελήνη σας δίνει την απαραίτητη δυναμική να βελτιώσετε τις καταστάσεις μέσα από την επικοινωνία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη αγγίζει σημεία τα οποία είναι πολύ προσωπικά και σημαντικά για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας κάνει την διαφορά για εσάς. Για τις επόμενες 28 ημέρες πολλά πράγματα θα αλλάξουν κυρίως στον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα αγγίζει ευαίσθητες χορδές και φέρνει στην επιφάνεια όνειρα τα οποία έχουν ξεχαστεί για κάποιον λόγο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα εστιάζει την ενέργειά της σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνικότητά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ένας ιδιαίτερος Σεληνιακός μήνας ξεκινά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι εμπνεύσεις σας θα είναι αρωγός τον Σεληνιακό μήνα που ξεκινά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα αγγίζει και ενεργοποιεί βαθύτερες επιθυμίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη απέναντι σας έχει ιδιαίτερη δυναμική για εσάς και θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ώστε να είναι παραγωγικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα η καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία αλλάζει αποχρώσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.