ΖΩΔΙΑ

16/8: Οι προσωπικές σχέσεις γίνονται πρωταρχικός σκοπός - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Αυγούστου 2021

16/8: Οι προσωπικές σχέσεις γίνονται πρωταρχικός σκοπός - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Το να βρεθεί ένα σημείο ισορροπίας ανάμεσα της ύλης, της επιθυμίας και της αγάπης γίνεται ο πρωταρχικός σκοπός όταν η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό. “Αγαπάμε τον άλλον για αυτό που είναι” πρεσβεύει η Θεά του Κάλλους σε αυτό το ζώδιο και θα αναζητήσουμε την ευημερία σ’ ένα πλαίσιο περισσότερο συλλογικό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η Θεά της ομορφιάς και της ισορροπίας Αφροδίτη απέναντι σας ενεργοποιεί κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στον Ζυγό προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη απλότητα και στυλ στις προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ετοιμαστείτε να δεχθείτε νέους ανθρώπους στη ζωή σας ή/και νέα εγχειρήματα με τιμές που τους αξίζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Θεά της ομορφιάς στον Ζυγό γεμίζει τον προσωπικό σας χώρο με νέες αποχρώσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Θεά της ομορφιάς στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε διεργασία ή δράση κάνετε η οποία έχει απώτερο σκοπό την καλή επικοινωνία και σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Θεά της ομορφιάς και του κάλλους Αφροδίτη θα σας βοηθήσει σε ζητήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σας αξίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει ποικιλοτρόπως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Θεά της ομορφιάς και της αγάπης στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει μέσα από την διαισθητική σας ικανότητα να αντιληφθείτε σε βάθος καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν στόχο για τον οποίο έχετε αφιερώσει χρόνο και ενέργεια το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε περίοπτη θέση βρίσκεται με κέντρο εσάς η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 10 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού ξυπνά μέσα σας την επιθυμία και την ελπίδα που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή για να μπορέσετε να επεκταθείτε σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Θεά της ομορφιάς και της αρμονίας στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τις ισορροπίες εκεί που αυτή τη στιγμή νιώθετε πως έχουν χαθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr