ΖΩΔΙΑ

18/8: Έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα κάθε είδους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Αυγούστου 2021

18/8: Έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα κάθε είδους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη. Στο ζώδιο της Παρθένου αυξάνει την επικοινωνιακή δραστηριότητα κάθε είδους, φέρνει γρήγορες σκέψεις, οξεία γλώσσα και γρήγορα αντανακλαστικά. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να διεγείρει την επιθετικότητα και τους καβγάδες. Η θετική σχέση τους με τον Ουρανό διοχετεύει ενέργεια για ενθουσιασμό, πρωτοβουλίες και τάση προς κάθε είδους περιπέτεια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, καθημερινά θέματα και ασχολίες κινητοποιούνται εντονότερα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε σήμερα προς μια κατεύθυνση θα είναι έντονη και τα πλανητικά δρώμενα λειτουργούν υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα τριγυρίζουν στο μυαλό σας και είναι πολύ εύκολο να χαθεί ο έλεγχος αν δράσετε με παρορμητισμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ημέρας και στα πράγματα που θέλετε να φέρετε εις πέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό θέμα ή ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας σήμερα έρχεται στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή ημέρα για εσάς σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αρχίζετε να νιώθετε σιγά σιγά την ενέργεια της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και να βρίσκεστε τις ισορροπίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε προκύψει σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ένα επαγγελματικό ή προσωπικό θέμα σήμερα μπορεί να προχωρήσει ή γενικότερα να μπορέσετε να το εξετάσετε πιο βαθιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με την σχέση του Ερμή με τον Άρη σήμερα λειτουργούν πολύ ευνοϊκά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα εκμεταλλευτείτε την περίσταση και δώστε χώρο και ενέργεια σε κάτι πολύ προσωπικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θέλετε δεν θέλετε είναι μια ημέρα με έντονη κινητικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr