ΖΩΔΙΑ

20/8: Eστιάστε σε αντικειμενικά προβλήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Αυγούστου 2021

20/8: Eστιάστε σε αντικειμενικά προβλήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
20/8: Eστιάστε σε αντικειμενικά προβλήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ουρανός άρχισε την ανάδρομη του πορεία φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα αυτές τις ημέρες. Η θετική του όψη με τον Ερμή και τον Άρη συνδυαστικά με την Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα μας βοηθούν να βρούμε λύσεις κρατώντας την αντικειμενική ματιά ζωντανή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέσα από συζητήσεις και επαφές σήμερα με ανθρώπους στο κοινωνικό σας περιβάλλον μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες για ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς που όχι μόνο θα σας ευχαριστήσουν αλλά και θα σας μνημονεύουν για αυτά είναι έντονα κινητοποιημένη αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, προσωπικά θέματα σας απασχολούν πιο έντονα σήμερα ή νιώθετε εντονότερα την ανάγκη να βρείτε άμεσα λύσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα είτε αφορά μια σκέψη είτε μια δράση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιο σας ακόμη για λίγες ημέρες σας βοηθά σε δημιουργικά θέματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο σας και η θετική τους όψη με τον Ουρανό σήμερα φέρνει πραγματικά λύσεις σε θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας λειτουργεί υποστηρικτικά αν εστιάσετε την προσοχή σας σε ζητήματα που αφορούν την εικόνα σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ουρανός απέναντί σας λειτουργεί σας καθρέφτης αυτή τη στιγμή φέρνοντας στην επιφάνεια τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η καθημερινότητά σας αλλάζει με κάποιο τρόπο ή εσείς προσανατολίζεστε ιδιαίτερα προς αυτή την κατεύθυνση, της αλλαγής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει προσωπική ικανοποίηση και είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας σπρώχνει προς δημιουργικές οδούς αρκεί να το καταλάβετε και εσείς η ίδια/ο ίδιος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής με τον Άρη απέναντί σας είναι αλήθεια πως δεν σας αφήνουν σε ησυχία το τελευταίο διάστημα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.