ΖΩΔΙΑ

21/8: Σε αναβρασμό τα συναισθήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Αυγούστου 2021

21/8: Σε αναβρασμό τα συναισθήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
21/8: Σε αναβρασμό τα συναισθήματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και η δυσαρμονική της όψη με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ψυχικό αναβρασμό λίγο νωρίτερα από ότι θα έκανε η αυριανή Πανσέληνος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με σταθερά και προσεκτικά βήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν είναι έντονη αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ένα προσωπικό σας θέμα έρχεται στην επιφάνεια και παίρνει ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για σημαντικές δράσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντί σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας βάζουν στην διαδικασία να σκεφτείτε καταστάσεις οι οποίες συνδέονται με τους τομείς σχέσεων και συνεργασιών. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, λίγο πριν μπει ο Ήλιος στο ζώδιο σας οι καταστάσεις γύρω σας μπορεί να σας μπερδεύουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση δεν είναι απλή επιθυμία αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, θέματα σπιτιού ή καταστάσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος έρχονται στο τραπέζι αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους μπορεί να φέρει προκλήσεις σήμερα και αύριο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι καταστάσεις σήμερα και αύριο μπορεί να φαίνονται διογκωμένες σχετικά με την πραγματική τους σημαντικότητα και υπόσταση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας γεμίζει ενέργεια αλλά θέλει μαεστρία από μέρους σας ώστε να την διοχετεύσετε παραγωγικά και δημιουργικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολλές σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.