ΖΩΔΙΑ

24/8: Σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Αυγούστου 2021

24/8: Σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων μαζί με τον Ποσειδώνα εντείνει την ανάγκη να ζήσουμε μια ονειρική κατάσταση. Η δυσαρμονική τους σχέση με τον Άρη και τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να φέρει απογοήτευση ή και σύγχυση σχετικά με αυτή την επιθυμία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα έχετε την ανάγκη να κάνετε τα δικά σας πράγματα και να μείνετε με τις σκέψεις σας αφήνοντάς τες να σας ταξιδέψουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να ονειρευτείτε και να αφεθείτε να σας καθοδηγήσει το όραμά σας είναι πολύ δυνατό και εφικτό σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καταστάσεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν μιας και η επιθυμία σας, σας κατευθύνει προς διαφορετική διαδρομή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα μπορείτε να επεκτείνετε τις σκέψεις σας και να νιώσετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να μείνετε μακρυά από οτιδήποτε θέλει οργάνωση, καλή κρίση και πολύ σκέψη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας η δυναμική και ενέργειά σας απογειώνονται. Σήμερα ωστόσο δράστε κατά βούληση και κάντε το πρόγραμμά σας ανεξάρτητα τις επιθυμίες των γύρω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εμπνεύσεις έρχονται σήμερα για ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ καλή ημέρα αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας γεμίζει και σας δίνει ενέργεια να συνεχίσετε το έργο που παράγετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού θα πρέπει να τα δείτε με προσοχή ή να τα αφήσετε για μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος απέναντι σας φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και σήμερα είναι μια καλή ημέρα να εστιάσετε σε ότι πραγματικά είναι πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας σήμερα σας δίνει την ευχέρεια να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και να συνδεθείτε με τους άλλους μέσω της ομορφιάς.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.