ΖΩΔΙΑ

26/8: Η εμπειρία από παρελθοντικές καταστάσεις, αρωγός της ημέρας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Αυγούστου 2021

26/8: Η εμπειρία από παρελθοντικές καταστάσεις, αρωγός της ημέρας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα κοντά στον Χείρωνα και η Αφροδίτη απέναντι ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν οι οποίες μπορεί να μην είναι ευχάριστες. Η εμπειρία και η γνώση που έχουμε λάβει μπορεί να λειτουργήσουν θεραπευτικά στο σήμερα κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε και να δώσετε ενέργεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα δεν λειτουργούν ευνοϊκά για πολλές δράσεις σήμερα εκτός αν χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας και αφεθείτε στη ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ήσυχα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, εστιάστε σήμερα σε κάτι που σας γεμίζει χαρά και είναι εφικτό να προχωρήσει και να επεκταθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μνήμες έρχονται στο μυαλό σας σήμερα και υπάρχει η περίπτωση να επηρεάσουν τις κινήσεις και τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε συζητήσεις ή δράσεις που σχετίζονται με άτομα του περιβάλλοντός σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σχέσεις ή/και συνεργασίες βρίσκονται στο στόχαστρο σήμερα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική/ός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με ενσυναίθηση θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε φροντίδα είναι ιδιαίτερα έντονη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλό θα είναι σήμερα να μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε συζητήσεις με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα έρχεστε σε επαφή με θέματα και ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr