ΖΩΔΙΑ

27/8: Σήμερα μπορείτε να φέρετε αποτελέσματα που θα κρατήσουν στον χρόνο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Αυγούστου 2021

27/8: Σήμερα μπορείτε να φέρετε αποτελέσματα που θα κρατήσουν στον χρόνο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα και ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου είναι ο τέλειος συνδυασμός στον ουράνιο θόλο. Μια πολύ καλή ημέρα για δράσεις από τις οποίες θέλουμε να φέρουμε ένα αποτέλεσμα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια να κάνετε πράγματα για εσάς και ο Άρης στην Παρθένο το απαιτούμενο θάρρος για να βγείτε μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν σήμερα να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η κοινωνικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα επαγγελματικό θέμα έρχεστε στο προσκήνιο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στο ζώδιο σας και η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σας δίνουν την μέγιστη ενέργεια να κάνετε τα πράγματα όχι μόνο με τον τρόπο που θέλετε αλλά να έχετε και ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει στο χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε χαλαρά το πρόγραμμά σας και χωρίς πίεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία σήμερα να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια επαγγελματική κίνηση σήμερα θα μπορούσε να σας πάει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα η ημέρα σας προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα εγχείρημα, κάτι που σας δίνει χαρά ή κάτι που σχετίζεται με παιδιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικά ζητήματα είναι στο στόχαστρο αυτή τη περίοδο και ειδικά σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr