ΖΩΔΙΑ

29/8: Να θέσετε προτεραιότητες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Αυγούστου 2021

29/8: Να θέσετε προτεραιότητες - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η δυσαρμονική σχέση των Δεσμών με τον Ήλιο και ο Ερμής λίγο πριν φύγει από το ζώδιο της Παρθένου μας προτρέπουν να δούμε και να μελετήσουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες στη ζωή μας αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, εργασιακά θέματα έρχονται στο τραπέζι αυτή τη στιγμή ζητώντας να δώσετε την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι αξίες σας στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή ωστόσο θα πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας με κάποιον τρόπο για να φέρετε αυτό που επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, θέματα σπιτιού χρειάζεται να μπουν σε μια δημιουργική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα τις οποίες πρέπει με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσετε στους ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών είτε αφορά ένα συναισθηματικό είτε ένα υλικό θέμα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα η ημέρα έχει προκλήσεις οι οποίες έρχονται είτε από ένα επαγγελματικό είτε από ένα προσωπικό σας θέμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αναβρασμό φέρνει η σημερινή ημέρα και μπορεί να νιώθετε ένα αίσθημα αδικίας ή πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά θέματα σήμερα μπορεί να μην προχωρούν όπως θα θέλατε ή να νιώσετε απογοήτευση για ανθρώπους στους οποίους είχατε επενδύσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σχέσεις, συνεργασίες και δεσμεύσεις κάθε είδους μπορεί να είναι πρόκληση για εσάς αυτή τη στιγμή γιαυτό καλό θα είναι να πορευτείτε μόνη/ος σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, βαθύτερες ανησυχίες έρχονται σήμερα στο συνειδητό σας ζητώντας να βρεθούν λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε κοινωνικές επαφές ή συζητήσεις με άτομα τα οποία είναι στο άμεσο περιβάλλον ή τους συγγενείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα ούτε για πολλές δράσεις ούτε για πολλές συζητήσεις ειδικά με κέντρο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.