ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα στερεότυπα που συνοδεύουν το κάθε ζώδιο


The Jennettes

30 Αυγούστου 2021

Αυτά είναι τα στερεότυπα που συνοδεύουν το κάθε ζώδιο
Πώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι μερικά ζώδια έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Παραδείγματος χάρη, ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και ο Ζυγός αναποφάσιστος.

Πώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι μερικά ζώδια έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Παραδείγματος χάρη, ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και ο Ζυγός αναποφάσιστος.

Όπως και να έχει, αλήθεια ή όχι, είναι ενδιαφέρον να παρατηρούμε τα ιδιαίτερα στερεότυπα του κάθε ζωδίου!

Kριός

Ο Κριός δεν είναι τόσο οξύθυμος, όσο πιστεύουν πολλοί. Είναι ιδιαίτερα φλογερός και εκρηκτικός, όμως δεν κρύβει κακία πίσω του.

Ταύρος

Ίσως πιστεύεις πως ο Ταύρος είναι τεμπέλης. Μπορεί να του αρέσει η χαλαρότητα, όμως η τεμπελιά προϋποθέτει μία απροθυμία , που δεν ισχύει στην περίπτωσή του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν είναι ρηχός ή επιφανειακός. Θα πάει την κουβέντα σε σοβαρά μονοπάτια, αλλά μόνο με τα άτομα που τον ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Υπάρχει η πεποίθηση πως ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός και αδύναμος. Όμως, θέλει να δημιουργεί ισχυρές ρίζες γύρω του και να νιώθει συναισθηματική σταθερότητα..

Λέων

Μπορεί να του αρέσει η προσοχή, όμως δεν είναι εγωιστής όπως πιστεύουν πολλοί. Μάλιστα, είναι από τους πιο γενναιόδωρους του ζωδιακού!

Παρθένος

Μπορεί να πιστεύεις πως ο Παρθένος είναι τελειομανής, όμως απλά θέλει να καλυτερεύσει τους γύρω του. Σύμφωνα με εκείνον, όλα χρήζουν βελτίωσης!

Ζυγός

Μπορεί να πιστεύεις πως ο Ζυγός είναι αναποφάσιστος, όμως απλώς εκείνος παίρνει τον χρόνο του, ζυγίζοντας τις καταστάσεις!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του πιο ερωτικού ζωδίου. Είναι από τα ζώδια που επιθυμούν περισσότερο την οικειότητα και την αγάπη των άλλων.

Τοξότης

Πολλοί πιστεύουν πως ο Τοξότης δε δεσμεύεται εύκολα. Όντως λατρεύει την ελευθερία του, όμως αν τον κερδίσεις, τότε είναι σίγουρο πως θα έχεις την απόλυτη προσοχή του.

Αιγόκερως

Από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις είναι πως οδηγούνται από την αγάπη τους για το χρήμα, όμως ο Αιγόκερως λατρεύει τη δουλειά και είναι απλά πολύ εργατικός.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πιστεύεται πως δεν είναι από τα πιο σταθερά ζώδια. Όμως, λατρεύει μία σταθερή ρουτίνα και την ηρεμία.

Ιχθύς

Η συναισθηματικότητα του είναι το δικό του στερεότυπο. Όμως, δεν είναι απλά ένα υπερβολικά ευαίσθητο ζώδιο, αλλά ένα με τη μεγαλύτερη συναισθηματική νοημοσύνη.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr