ΖΩΔΙΑ

4/9: Δυσκολίες έχει η σημερινή ημέρα- Προχωρήστε προσεκτικά


Γεωργία Σταύρου

3 Σεπτεμβρίου 2021

4/9: Δυσκολίες έχει η σημερινή ημέρα- Προχωρήστε προσεκτικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και οι δυσαρμονικές σχέσεις με Κρόνο και Ουρανό εντείνουν τις καταστάσεις και τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Είναι μια στιγμή που χρειάζεται να ανοίξουμε την καρδιά μας και να εκφραστούμε μέσα από αυτή σεβόμενοι πάντα τις ιδιαιτερότητες των άλλων όσο και τις δικές μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μην πιέσετε τον εαυτό σας ακόμη και αν θα πρέπει να κάνετε ορισμένα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δώστε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και τους ανθρώπους στο οικείο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να μην κολυμπήσετε σε βαθιά νερά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, είτε έρχονται προκλήσεις από το εξωτερικό περιβάλλον είτε εσείς νιώσετε μια εσωτερική αναταραχή θα πρέπει να σεβαστείτε και να εστιάσετε στις ανάγκες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, δεν είναι καλή ημέρα για ρίσκο και ηρωισμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα ή να συναντήσετε φίλους και ομοϊδεάτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, δύσκολη στιγμή για δράσεις οι οποίες μπορούν να κρατήσουν στον χρόνο αν δεν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σχέδια και προγράμματα μπορεί να ανατραπούν σήμερα ή να χρειαστεί να γίνουν κάποιες αναγκαίες αλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και γενικότερα με αξίες συναισθηματικές ή υλικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Υδροχόους, άλυτα θέματα ενδέχεται σήμερα να έρθουν με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια και να πάρουν μέρος της ενέργειάς σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να σεβαστείτε τους δικούς σας ρυθμούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.