ΖΩΔΙΑ

Η πιο τυχερή νέα σελήνη του 2021 είναι επιτέλους εδώ


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

new moon
O Σεπτέμβριος πάντα φέρνει μαζί του έναν αέρα αλλαγής. Και η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 6 Σεπτεμβρίου είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να ανοίξει το δρόμο για αυτό το νέο ξεκίνημα που όλοι ελπίζουμε να έχουμε αυτό το φθινόπωρο.

O Σεπτέμβριος πάντα φέρνει μαζί του έναν αέρα αλλαγής. Και η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 6 Σεπτεμβρίου είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να ανοίξει το δρόμο για αυτό το νέο ξεκίνημα που όλοι ελπίζουμε να έχουμε αυτό το φθινόπωρο.

Όλα τα νέα φεγγάρια είναι ευκαιρίες για να προχωρήσουμε μπροστά, αλλά ειδικά αυτό μας προσφέρει μια χρυσή ευκαιρία να αλλάξουμε. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ήλιος και η σελήνη θα σχηματίσουν τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της αφύπνισης . Αυτός ο συνδυασμός μας κάνει ανοιχτούς σε νέες εμπειρίες και μας υπενθυμίζει ότι αυτό που μας κάνει μοναδικούς θα μας κάνει επιτυχημένους στη δουλειά μας, την τέχνη μας ή τον στόχο που έχουμε θέσει. Αυτή είναι η ώρα να γίνουμε δημιουργικοί και να αναζητήσουμε πρακτικές, καινοτόμες λύσεις στη δουλειά μας, στη ρουτίνα, στις συνήθειες και στις σχέσεις μας. 

Ο Παρθένος μπορεί να είναι πρακτικός και ταπεινός, αλλά παρ 'όλα αυτά, αυτό θα είναι ένα συναισθηματικό νέο φεγγάρι. Η λογική δεν θα έχει καμία σημασία τώρα, καθώς θα στηριζόμαστε στη διαίσθηση και τα συναισθήματά μας. Αυτό θα φέρει σε όλους μας την επιθυμία να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε στη ζωή - αλλά με προσοχή. Η διαίσθηση μπορεί να είναι ένας ισχυρός δείκτης για το πού πρέπει να κινηθούμε στη συνέχεια, πρέπει λοιπόν να την ακούσουμε καθώς μπορεί να μας μεταφέρει σε μερικά ενδιαφέροντα ή απροσδόκητα μέρη.

jenny.gr

Αυτό που κάνει αυτό το νέο φεγγάρι ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι οι αρμονικές διελεύσεις που το συνοδεύουν. Αρχικά, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Αυτή είναι μία από τις πιο θετικές αστρολογικές πτυχές και θα φέρει αισιοδοξία, ευκαιρίες και υπόσχεση για ανάπτυξη. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, και όταν έρχεται μαζί με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της αισθητικής, συμβαίνει μαγεία.

Ταυτόχρονα, ο Άρης στην Παρθένο θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το οποίο ευνοεί μία βαθιά μεταμόρφωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αγκαλιάσουμε την αλλαγή, να ακολουθήσουμε τη ροή και να αποκομίσουμε τα οφέλη του προσωπικού μας ταξιδιού.

Ωστόσο αυτή η νέα σελήνη έχει και μερικά μειονεκτήματα. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ανάδρομος στους Ιχθείς, θα φέρει αβεβαιότητα και σύγχυση, που θα μας αναγκάσουν να μείνουμε στάσιμοι και να προβληματιστούμε, αντί να κυνηγήσουμε το όνειρο μας. Αυτό ίσως μας δυσκολέψουμε να ακούσουμε τη διαίσθηση μας.  

Πριν πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη, υπάρχουν μερικές ημέρες που η επίδραση της είναι αισθητή αλλά με χαμηλότερη ενέργεια, γνωστές ως η σκιά του φεγγαριού. Αυτή η φάση είναι μια εποχή επούλωσης και ανανέωσης και μπορεί να προσφέρει τη σοφία και τις θεραπευτικές δυνάμεις που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να ξεκινήσουμε έναν νέο κύκλο. Οπότε από τώρα και μέχρι να έρθει το νέο φεγγάρι, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε.
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.