ΖΩΔΙΑ

5/9: Δώστε παραπάνω χρόνο σε ό,τι νιώθετε πως αξίζει τον κόπο


Γεωργία Σταύρου

4 Σεπτεμβρίου 2021

5/9: Δώστε παραπάνω χρόνο σε ό,τι νιώθετε πως αξίζει τον κόπο

Λίγο πριν την Νέα Σελήνη, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα μας ωθεί να έρθουμε σε επαφή με αξίες που έχουμε μέσα στην καρδιά μας και εκείνο το οποίο κατακτώντας το κερδίζουμε τον έπαινο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα είναι έντονη και θα οδηγεί τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, θέματα σπιτιού μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σήμερα ή ζητήματα που σχετίζονται με πολύ προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία θα είναι βοηθητική σήμερα αν και εσείς αποφασίσετε να είστε αληθινή/ός και σταθερή/ός στις αξίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα παραμείνετε πιστή/ός στις αξίες και ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να δείξετε τα ταλέντα σας στο κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, τα πλανητικά δρώμενα μπορεί να σας βγάλουν μια αίσθηση κούρασης η οποία έρχεται κυρίως από μέσα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας είναι τα καλύτερά σας χαρτιά αυτή τη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κρατήστε τις σκέψεις σας για εσάς και μην τις ανακοινώνετε αν δεν είστε σίγουρη/ος ποίο θα είναι το όφελος αυτής της ενέργειας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία με το άμεσό σας περιβάλλον σήμερα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά αν αφήσετε τις εμπνεύσεις σας να εκφραστούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ προσωπικά ζητήματα ή/και βαθύτερες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια προς διερεύνηση και διαχωρισμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις ή/και συνεργασίες σήμερα παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμά σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη απέναντι σας, σας δίνεται η ευκαιρία σήμερα να εστιάσετε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες μπορούν να βελτιωθούν στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.