ΖΩΔΙΑ

8/9: Σήμερα με εσωτερική αυτοπεποίθηση χτίζετε σταθερές βάσεις


Γεωργία Σταύρου

7 Σεπτεμβρίου 2021

8/9: Σήμερα με εσωτερική αυτοπεποίθηση χτίζετε σταθερές βάσεις

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα εκτός της ανάγκης για αρμονία και την αναζήτηση γαλήνιου περιβάλλοντος γύρω μας ενεργοποιείται μια θετική πλανητική σχέση στον ουράνιο θόλο. Η Σελήνη στο Στοιχείο του Αέρα κινητοποιεί το Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου/Β.Δ/Ερμή. Ένα πλανητικό σχήμα το οποίο αν χρησιμοποιήσουμε τις ιδιότητες της κοινής λογικής και με εσωτερική αυτοπεποίθηση θα είμαστε σε θέση να κάνουμε σχέδια τα οποία θα φέρουν οφέλη σε σταθερή βάση κερδίζοντας το σεβασμό των γύρω μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια σε ότι θελήσετε αρκεί να υπάρχει το στοιχείο της αλληλεγγύης και της συνεργασίας για έναν κοινό στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με την βοήθεια των πλανητικών ενεργειών σήμερα μπορείτε να βοηθηθείτε σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η χαρά της δημιουργίας είστε σήμερα εσείς η ίδια/ο ίδιος και μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ευνοϊκή στιγμή αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας δώσει μεγάλο άνοιγμα σχετικά με κάτι το οποίο είτε θέλετε είτε έρχεται και θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, θέματα αξιών είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο μπορούν να προχωρήσουν αυτή τη στιγμή και να επωφεληθείτε τα μέγιστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα έχετε την δυνατότητα να εστιάσετε σε αυτό που θα μπορέσει να σας φέρει εσωτερική κυρίως ηρεμία και ησυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, άλλοι άνθρωποι, ομάδες ή άτομα τα οποία σας συνδέει ένα κοινό όραμα μπορούν να είναι κοντά σας σήμερα στηρίζοντας μια προσωπική σας κατάσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ καλή ημέρα για δράσεις επεκτατικού χαρακτήρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αφήστε σήμερα τα πολλά λόγια και εστιάστε στην ουσία του πράγματος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα είτε κινηθείτε μόνη/ος σας είτε σε συνεργασία με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και έχετε κοντά σας είναι μια παραγωγική ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.