ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια 


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2021

ανταγωνιστικά ζώδια 
Τα άστρα έχουν πολλά να πουν για το ποιοι είμαστε και αν έχετε δει ποτέ τον αστρολογικό σας χάρτη , θα ξέρετε πώς κάθε πλανήτης παίζει σημαντικό ρόλο. Ένα από τα πράγματα που μπορεί να αποκαλύψει είναι η ανταγωνιστική σας φύση. Αν η οικογένεια και οι φίλοι σας συνήθως αποφεύγουν να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια μαζί σας επειδή τα παίρνετε πολύ σοβαρά, ο λόγος πιθανώς είναι γραμμένος στα αστέρια. Παρακάτω ακολουθούν τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια.

Τα άστρα έχουν πολλά να πουν για το ποιοι είμαστε και αν έχετε δει ποτέ τον αστρολογικό σας χάρτη, θα ξέρετε πώς κάθε πλανήτης παίζει σημαντικό ρόλο. Ένα από τα πράγματα που μπορεί να αποκαλύψει είναι η ανταγωνιστική σας φύση. Αν η οικογένεια και οι φίλοι σας συνήθως αποφεύγουν να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια μαζί σας επειδή τα παίρνετε πολύ σοβαρά, ο λόγος πιθανώς είναι γραμμένος στα αστέρια. Παρακάτω ακολουθούν τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια.

Κριός

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια και σίγουρα αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Σε τελική ανάλυση, είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Κριός κυβερνάται από τον διψασμένο για δύναμη Άρη, ο οποίος διέπει τις παρορμήσεις και την επιθετικότητά του, οπότε είναι πάντα έτοιμοι για δράση. Οι Κριοί θα προκαλούν πάντα τον εαυτό τους να είναι ο καλύτερος σε ένα δωμάτιο, επειδή η υπερηφάνεια και η αυτοεκτίμηση τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την απόδοση τους. Δεν κρύβουν την ανάγκη τους να είναι οι καλύτεροι και έχουν πάντα διάθεση για λίγο φιλικό ανταγωνισμό. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει έπαθλο, η φήμη της πρώτης θέσης είναι το μόνο που χρειάζονται. 

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν να επιδίδονται στα πιο ωραία πράγματα στη ζωή και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ενημερώσουν τον κόσμο ότι το γούστο τους είναι ανώτερο. Τους κυβερνά ο δεύτερος οίκος, γνωστός και ως ο οίκος των αποκτημάτων και του χρήματος, οπότε όταν βάζουν έναν υλικό στόχο, είναι όλα ή τίποτα. Ως η θηλυκή ενέργεια της Αφροδίτης, ο Ταύρος γίνεται πολύ πεισματάρης και θέλει όλα να γίνονται με τον δικό του τρόπο για να νιώθει ασφαλής. 

Ζυγός

Ο Ζυγός απολαμβάνει να εντυπωσιάζει τους γύρω του με τη γοητεία και την πολυμήχανη προσωπικότητα του. Κυβερνάτε από τον έβδομο οίκο, γνωστό και ως τον οίκο των συνεργασιών, οπότε για αυτόν ο ανταγωνισμός έγκειται στις σχέσεις που διατηρεί και στο πώς τον αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Επειδή θέλει να είναι το πιο δημοφιλές και γοητευτικό άτομο στο δωμάτιο, προσπαθεί να διατηρεί την ηρεμία μένοντας όσο το δυνατόν πιο ουδέτερος. Οι Ζυγοί εκφράζουν την πιο διεκδικητική πλευρά της Αφροδίτης. Αν και κινούνται αθόρυβα και με χαμόγελο, οι προθέσεις τους είναι ισχυρές και άμεσες. 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι κάτω από το σκληρό περίβλημα τους, αλλά υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι τρομοκρατούνται από το θανατηφόρο κεντρί τους. Σίγουρα είναι νευρικοί, αλλά είναι επίσης και εξαιρετικά ανταγωνιστικοί όσον αφορά την κυριαρχία. Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της εξουσίας και της αναγέννησης, χάνουν συνεχώς κομμάτια του εαυτού τους για να αποκαλύψουν μια ισχυρότερη εκδοχή του. Η επιρροή του Πλούτωνα δίνει στους Σκορπιούς την ικανότητα να προσηλώνονται απόλυτα στους στόχους τους. Είναι πιθανό να μην θέλουν να φάνε ή να κοιμηθούν μέχρι να δουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν. 
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr