ΖΩΔΙΑ

14/9: Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

13 Σεπτεμβρίου 2021

14/9: Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η αντίθεση ακριβείας του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα ταυτόχρονα με τον Άρη στην τελευταία μοίρα της Παρθένου και την Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στον Τοξότη θα μπορούσαν να φέρουν μπερδέματα και να γίνουν λάθη. Μετά τις 3:00 το μεσημέρι η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να έχουμε μια περισσότερο αντικειμενική εικόνα για αυτό που μας ενδιαφέρει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό θα είναι έντονη είτε αφορά κάτι επαγγελματικό είτε προσωπικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας μπερδέψει ή να μην είστε σίγουρη/ος για το επόμενο βήμα που θέλετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και κτίσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης αποχαιρετά το ζώδιό σας. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν ιδιαίτερη δυναμική από εσάς.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εκτός του Ερμή προστίθεται από αύριο και ο Άρης στο ζώδιο σας δίνοντας την μέγιστη ενέργεια για να προβείτε σε δράσεις από τις οποίες θα έχετε προσωπικό όφελος.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα επιθυμείτε ή τα έχετε σχεδιάσει μην πτοηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι νωρίς το μεσημέρι σας δίνει την απαραίτητη δημιουργική ενέργεια για δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από νωρίς το απόγευμα θα βελτιώσει την διάθεσή σας και θα μπορείτε να εστιάσετε πιο σωστά σε αυτό που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτική/ός όσο αφορά θέματα που σχετίζονται με οικονομικά, κτήσεις και επαφές με συγγενείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα με κάποιον τρόπο μπορείτε να δείξετε τα ταλέντα σας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.