ΖΩΔΙΑ

16/9: Σήμερα δεν στεκόμαστε στην επιφάνεια των πραγμάτων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Σεπτεμβρίου 2021

16/9: Σήμερα δεν στεκόμαστε στην επιφάνεια των πραγμάτων - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι το απόγευμα μαζί με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας την θετική σχέση του με τον Ήλιο. Μια ημέρα όπου δίνεται η ευκαιρία να εμβαθύνουμε σε ζητήματα που μας απασχολούν αφήνοντας την διαίσθησή μας να είναι αρωγός στις λύσεις που νιώθουμε πως είναι οι σωστές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα επαγγελματικό θέμα είναι ευκολότερο να το διαχειριστείτε σήμερα αν έχετε πειστεί πως χρειάζεται να δώσετε την ενέργειά σας σε αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι βλέψεις σας είναι αρκετά ψηλά αυτές τις ημέρες και έχετε επικεντρωθεί σε έναν στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός και να κινηθείτε ευέλικτα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική αν αφεθείτε λίγο περισσότερο στη ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια καθημερινή εργασία ή δραστηριότητα παίρνει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε ένα από τα δημιουργήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης στο ζώδιο σας έχει αρχίσει να δείχνει την δυναμική του και να σας σπρώχνει προς κατευθύνσεις από τις οποίες θα έχετε απολαβές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ξέρετε τί πρέπει να κάνετε και τώρα με τον Άρη στον Ζυγό νιώθετε πως πρέπει να το κάνετε άμεσα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ένα οικονομικό θέμα ή κάποιο ζήτημα που αφορά τις αξίες ή/και τις πεποιθήσεις σας φαίνεται να κινητοποιείται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, πολύ καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα φτιάξτε με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμά σας ώστε τα σημαντικά πράγματα να τα αφήσετε για το απόγευμα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και μέσω άλλων ανθρώπους είτε φίλων είτε συνεργατών να κάνετε από κοινού σχέδια για το παρόν αλλά και το μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.