ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου
Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος είναι εκείνη που δείχνει τα αποτελέσματα των αποφάσεων που πήραμε το προηγούμενο διάστημα και είτε μας διακιώνει είτε όχι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 21/9 στο ζώδιο των Ιχθύων είναι σημαντική. Οι δυο πιο κύριες όψεις της Πανσελήνου είναι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα και μία δεύτερη με τον Ποσειδώνα. Η ζωή μοιάζει με όνειρο με μια Πανσέληνο στους Ιχθύς, όμως οι όψεις αυτές μας καλούν να πατήσουμε γερά στη γη.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει όμως περισσότερο;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος επηρεάζει θέματα καριέρας και σας βοηθά να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Επηρεάζει όμως την οικογένεια και το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να μοιράστε το χρόνο σας σωστά αυτό τον μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, τους Ιχθύς, και επηρεάζει τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα ξεκινήματα και αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθύς που επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας.Ίσως αλλάξετε περιβάλλον ή προκύψουν θαμμένα οικογενειακά θέματα. Μείνετε ψύχραιμοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας σάς καλεί να πάρετε τις αποφάσεις για τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή σας, με τις σχέσεις σας, με την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, με τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, με τη δουλειά σας;Αν απαντήσατε αρνητικά σε κάποιο από τα παραπάνω τότε ήρθε η ώρα για να αλλάξετε ό,τι δεν σας ευχαριστεί, ό,τι σας καταπιέζει και δεν σας εκφράζει. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.