ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν έμφυτο το καλό γούστο


26 Σεπτεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που έχουν έμφυτο το καλό γούστο
Τα 3 ζώδια που εκτιμούν την υψηλή αισθητική

Το καλό γούστο σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλα τα ζώδια αλλά για τα παρακάτω είναι σχεδόν έμφυτο. Ποια είναι αυτά;

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπά την κομψότητα και το ωραίο στιλ και το δείχνει τόσο με τα ρούχα που επιλέγει όσο και με την διασκόσμηση του σπιτιού του. Ο Ταύρος, έχει περισσότερη αίσθηση του ωραίου γνωρίζει δηλαδή και , νιώθει την αισθητική των ωραίων πραγμάτων και δεν είναι λίγες οι φορές που οι γύρω του ζητούν την γνώμη του.

Ζυγός

Δώσε σε Ζυγό τα πιο απλά υλικά, τα πιο ποταπά, να σου φτιάξει ότι πιο όμορφο έχουν δει τα ματάκια σου. Σαν τον Ταύρο, έτσι κι ο Ζυγός, έχει μια οξεία αίσθηση του ωραίου και μπορεί να διαλέγει και να συνδυάζει, χωρίς να ιδρώσει ή να σπαζοκεφαλιάσει, όλα τα επιμέρους στοιχεία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι περισσότερο κι από άρτιο: θα είναι πάντα κορυφαία όμορφο, κομψό, ζεστό, γλυκό, χωρίς καμία αμφιβολία, κάτι υψηλής αισθητικής.

Ιχθύς

Έχουν μια λεπτή, αιθέρια αίσθηση του γούστου και πάντα θα τα δεις να είναι όμορφα, μα με έναν τρόπο απαλό. Είναι για παράδειγμα οι γυναίκες εκείνες που αντί να φορέσουν ένα κοστούμι για να δείχνουν chic, θα προτιμήσουν κάτι μίνιμαλ, μονόχρωμο σε παστέλ χρώματα που θα τις κάνει να δείχνουν μοναδικές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.