ΖΩΔΙΑ

30/9: Τα συναισθήματα σε αναβρασμό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Σεπτεμβρίου 2021

30/9: Τα συναισθήματα σε αναβρασμό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής ανάδρομος συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα και του Άρη με τον Χείρωνα μας ζητούν να είμαστε προσεκτικοί τόσο στις επιλογές μας όσο και τους στόχους που βάζουμε αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να συμπεριλάβουμε όλα τα δεδομένα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής ενδέχεται να πάρουν αρκετή ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, προχωρήστε με σύνεση το πρόγραμμά σας σήμερα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην καλή επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ένα υλικό ζήτημα έρχεται στο προσκήνιο ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να ανεβάσουν την διάθεσή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Καρκίνο και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν βοηθούν σήμερα για πολλές σκέψεις αλλά ούτε για βιαστικές κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ένα κοινωνικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με ομάδες ανθρώπων σήμερα μπορεί να κινητοποιηθεί και θα πρέπει να του δώσετε την πρέπουσα σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, δυσκολίες φέρνει η σημερινή ημέρα ειδικά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα με κέντρο εσάς ευνοούνται μόνο θέματα καλλιτεχνικά ή ζητήματα που σχετίζονται με την ομορφιά και το κάλλος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε τις σκέψεις που κάνετε για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν αφήνουν περιθώρια λάθους ειδικά σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, κάτι σήμερα μπορεί να μην προχωράει όπως θα θέλατε αλλά είναι αναμενόμενο λόγω των πλανητικών δρώμενων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη σε ευνοϊκή θέση για εσάς φέρνει εμπνεύσεις και εντείνει την διαισθητική σας ικανότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.