ΖΩΔΙΑ

1/10: Έντονη η ανάγκη σήμερα να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν χαρά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Σεπτεμβρίου 2021

1/10: Έντονη η ανάγκη σήμερα να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν χαρά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα μας σπρώχνει να κάνουμε δράσεις από τις οποίες θα πάρουμε χαρά και προσωπική ικανοποίηση. Λόγω του Ερμή ανάδρομου θα πρέπει να κάνουμε σταθερά και σίγουρα βήματα, κάτι που θα βοηθήσει και η σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Λέοντα αναπτερώνει το ηθικό σας και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, προσωπικά θέματα φέρνει στην επιφάνεια σήμερα η Σελήνη στον Λέοντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί ο Ερμής ανάδρομος να μην αφήνει χώρο στις σκέψεις σας για να προγραμματίσετε δημιουργικά πράγματα σήμερα αλλά άλλοι άνθρωποι με κάποιον τρόπο μπορεί να σας παρακινήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένα οικονομικό θέμα σήμερα χρειάζεται την προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας αναζωογονεί ανεξάρτητα αν ο Ερμής ανάδρομος δεν σας αφήνει να κάνετε τα πράγματα ακριβώς όπως τα θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, πολλές δουλειές και υποχρεώσεις έχουν επιβαρύνει το πρόγραμμά σας ή εσείς δεν έχετε την απαιτούμενη διάθεση για να τρέξετε να τα προλάβετε όλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας δεν αφήνει χρόνο για χάσιμο αλλά η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα σας ζητά να βγείτε, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Λέοντα απέναντι από τον Κρόνο συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε διλλήματα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με τον Ερμή ανάδρομο οι μετακινήσεις θα πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αποφύγετε επαφές με ανθρώπους με τους οποίους είτε δεν αισθάνεστε άνετα είτε δεν είστε έτοιμη/ος για πολλές συζητήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιο σας και η Σελήνη απέναντι ενδέχεται να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινή σας εργασία ή μια δραστηριότητα σήμερα μπορεί να μην προχωρά όσο γρήγορα θα θέλατε ή για κάποιον λόγο να αναβληθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.