ΖΩΔΙΑ

4/10: H Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Οκτωβρίου 2021

4/10: H Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
4/10: H Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη κλείνει σιγά σιγά τον Σεληνιακό της Κύκλο, στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα συνδυαστικά με τον κυβερνήτη της Ερμή ανάδρομο, μας ζητά να ξανά-δούμε τα πράγματα που είναι ανοιχτά, να κάνουμε έναν νέο έλεγχο των δεδομένων και να κλείσουμε ότι είναι σε εκκρεμότητα πριν αρχίσει τον Νέο της Κύκλο μεθαύριο στο ζώδιο του Ζυγού. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καθημερινά πράγματα και ασχολίες σας βοηθά η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα να βάλετε σε τάξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε μέσα από την ενεργητική σας φαντασία να δώσετε ενέργεια σε μια κατάσταση η οποία σας γεμίζει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να συντονιστείτε με το περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τις καταστάσεις γύρω σας και να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας δώσει ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα δεν είναι εύκολο να διευθετηθεί σήμερα γιαυτό καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθείτε προς την οδό που ζητά η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας στους ανθρώπους γύρω σας ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις προκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δεν είναι απαραίτητο πως οι άλλοι θα ακούσουν τί έχετε να τους πείτε αλλά εσείς χρειάζεται να κάνετε την προσπάθειά σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή η θέση της Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς ειδικά αν έχετε σκοπό να περάσετε τα μηνύματά σας με όποιο κόστος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μην επενδύσετε σε καταστάσεις οι οποίες έχουν πολύ προσωπικό ή συναισθηματικό χαρακτήρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δύσκολη ημέρα για συζητήσεις ή δράσεις οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.