ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν έναν χωρισμό


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν έναν χωρισμό

Καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να ξεπερνά έναν χωρισμό. Άλλοι το παίρνουμε απόφαση αμέσως και προχωράμε τη ζωή μας. Άλλοι, θέλουμε τον χρόνο μας. Μένουμε σπίτι, ακούμε λυπητερή μουσική με τις ώρες, κλαίμε και μιλάμε στους φίλους μας για τον πρώην σύντροφό μας.

Τι θα λέγατε, αν μαθαίνατε ότι τα άστρα παίζουν ρόλο και σε αυτό;

Παρακάτω, θα δείτε τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο να συνεχίσουν, όταν η σχέση τους τελειώνει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αισθάνονται ολοκληρωμένοι, όταν βρίσκονται σε σχέση. Τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους, να δίνουν αγάπη και προσοχή. Αν δεν υπάρχει κανένας στη ζωή τους, νιώθουν λίγοι και δυσκολεύονται να το διαχειριστούν. Χρειάζονται διαρκή υποστήριξη από τους φίλους τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί παίρνουν πολύ βαριά τους χωρισμούς τους. Γίνονται εμμονικοί, νιώθουν ότι πρέπει να πάρουν εκδίκηση, δε θέλουν να προχωρήσει ο άλλος πριν από εκείνους. Χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και πνίγονται σε μία θάλασσα λύπης.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, τον οποίο δημιουργούν στο μυαλό τους. Όταν προσγειώνονται στην πραγματικότητα, τα πράγματα δυσκολεύουν. Δεν αντέχουν να μένουν μόνοι με τον εαυτό τους, έχουν ανάγκη από κάποιον που θα τους καλύψει συναισθηματικά.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.