ΖΩΔΙΑ

6/10: Νέα Σελήνη στον Ζυγό, εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Οκτωβρίου 2021

6/10: Νέα Σελήνη στον Ζυγό, εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Το ζώδιο του Ζυγού σχετίζεται με τις συνδέσεις κάθε είδους. Η παρουσία του Ερμή ανάδρομου και του Άρη στο ίδιο ζώδιο επηρεάζουν ενεργά την επιρροή της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης με κέντρο τις σχέσεις μας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο για τις επόμενες 28 ημέρες. Κορύφωση των γεγονότων θα έρθουν με την Πανσέληνο σε 14 ημέρες από σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού απέναντί σας, σας ενθαρρύνει να εξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τομείς που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, δραστηριότητα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και ενθουσιασμού η οποία θα σας γαληνέψει την ψυχή και θα φέρει νέες δημιουργικές εμπειρίες σας βοηθά η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της εξοικείωσης είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε το σπίτι και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα την χρησιμότητα της συνεργασίας και της αλληλο-σύνδεσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την υλική και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να θολώνει λίγο το τοπίο μπροστά σας καθώς και τους στόχους της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σας για τις επόμενες 28 ημέρες ωστόσο θα υπάρξει βοήθεια στο να ανακαλύψετε νέους τρόπους οι οποίοι θα βελτιώσουν την εικόνα σας προς τα έξω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές που συμμετέχουν θα σας βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείτε , να ανακτήσετε τις δυνάμεις και την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών ή αλλαγών νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας βοηθά να κατανοήσετε βαθύτερα τα οφέλη της ομαδικής εργασία προς την τελειοποίηση των σχεδίων σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό και μονότονο αυτή τη στιγμή στην ζωή σας η Νέα Σελήνη με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να το βγάλετε από την ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας δείχνει πώς μπορείτε να ευεργετηθείτε από τις συνδέσεις σας σε πολλά επίπεδα τις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.