ΖΩΔΙΑ

10/10: Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Τοξότη, μπορείτε να βρείτε τη λύση που ψάχνετε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Οκτωβρίου 2021

10/10: Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Τοξότη, μπορείτε να βρείτε τη λύση που ψάχνετε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σήμερα με τη βοήθεια της Σελήνης και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μπορούμε να βρούμε τη λύση που ψάχνουμε ή να εμπνευστούμε νέους τρόπους αντιμετώπισης μιας κατάστασης που μας ενδιαφέρει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μια προσωπική κατάσταση που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή έρχεται στο προσκήνιο προς διερεύνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά αλλά την ίδια στιγμή να τα εξετάσετε στο βάθος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα μπορούν να προχωρήσουν αν το επιθυμείτε και εσείς. Τα εμπόδια κάποιες φορές τα βάζουμε μόνοι μας χωρίς να υπάρχουν πραγματικά αντικειμενικές δυσκολίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα θα μπορούσε να προχωρήσει ικανοποιητικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να δημιουργήσετε μια κατάσταση από την οποία θα νιώσετε χαρά είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση στο σπίτι σας ή την ιδιωτική σας ζωή σήμερα μπορεί να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να φέρετε αυτό που θέλετε αρκεί να βρείτε τον σωστό τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε κάτι που έχει αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας σήμερα υπόσχεται να σας κρατήσει σε εγρήγορση χωρίς να βαρεθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα να αφήσετε άχρηστα πράγματα στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προσκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, παρόλο τα εμπόδια και τις δυσκολίες του Ερμή ανάδρομου, υπάρχουν ημέρες που η πίστη σας σε ένα ιδανικό ή μια κατάσταση είναι τόσο σημαντική και δυνατή που μπορεί να προχωρήσει χωρίς προβλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.