ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που νομίζεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς αλλά κάνεις λάθος


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που νομίζεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς αλλά κάνεις λάθος
Θα έβαζες το χέρι σου και στη φωτιά αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις πως τα παρακάτω ζώδια μπορεί μετά από λίγο καιρό, να σου αποκαλύψουν έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από αυτό που έδειχναν στην αρχή. Είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο, τα άτομα που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, δεν αποκλείεται μια μέρα να μη τα αναγνωρίζεις.

Θα έβαζες το χέρι σου και στη φωτιά αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις πως τα παρακάτω ζώδια μπορεί μετά από λίγο καιρό, να σου αποκαλύψουν έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που έδειχναν στην αρχή.

Είτε σε φιλικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο, τα άτομα που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, δεν αποκλείεται μια μέρα να μη τα αναγνωρίζεις.

Και δεν θα φταίνε τα δικά σου κριτήρια και η τυφλή εμπιστοσύνη που έδειξες στο πρόσωπό τους από την αρχή αλλά το γεγονός ότι γνωρίζουν πολύ καλά πώς να φορούν προσωπείο για να κερδίσουν το άτομο που θέλουν μέχρι να πέσουν τουλάχιστον οι μάσκες!

Ακολουθούν τα ζώδια που μάλλον δεν έπρεπε να είχες εμπιστευτεί όσο κι αν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις!

Κριός

Ο Κριός έχει τα χαρακτηριστικά του καλού φίλου και συντρόφου αλλά όταν τα άτομα αυτά καταλάβουν πως δεν τους βάζεις σε προτεραιότητα στη ζωή σου, μπορεί να αλλάξουν 360 μοίρες. Εάν πάλι ένας Κριός σε βαρεθεί γρήγορα και δεν έχεις ανοίξει τους ορίζοντές σου το ίδιο με εκείνον, τότε είναι πολύ πιθανό σύντομα να σου δείξει ένα πολύ διαφορετικό και άγνωστο πρόσωπο που δεν θα αναγνωρίζεις. 

Οι Κριοί μπορεί να κάνουν την καλύτερη παρέα αλλά όταν συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν και άλλα άτομα εκεί έξω που μπορεί να τους βοηθήσουν περισσότερο από εσένα σε κάποιους τομείς της ζωής τους, τότε δεν θα διστάσουν να εξαφανιστούν από τη ζωή σου αφού πρώτα θα σου έχουν αποκαλύψει μια εντελώς καινούρια και όχι τόσο ωραία, πτυχή του εαυτού τους. 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια που θα σου δείξουν ότι είσαι ο καλύτερος φίλος τους από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της γνωριμίας σας! Θα εκπλαγείς από τον τρόπο επικοινωνίας σας αλλά σύντομα θα ανακαλύψεις ότι τελικά δεν το εννοούν και πολύ αφού θα αρχίσουν να απομακρύνονται χωρίς να έχεις καταλάβει το γιατί. Αν αναρωτιέσαι για καιρό τι τελικά συνέβη ανάμεσά σας και δεν κάνετε πια παρέα, να ξέρεις πως είναι πολύ πιθανό παραδόξως να συνεχίζει να λέει στον κύκλο σας ότι είστε φίλοι παρόλο που δεν θα μιλάτε!

Το ζώδιο αυτό φημίζεται για τα δύο (ή και περισσότερα) πρόσωπά του και καλύτερα να το καταλάβεις όσο είναι νωρίς εάν είσαι σε σχέση μαζί του ή η καλύτερη του φίλη. Είναι σημαντικό ωστόσο να ξέρεις πως αυτές οι μεταπτώσεις και αλλαγές στη συμπεριφορά του απέναντί σου, δεν γίνονται απαραίτητα κακοπροαίρετα και ίσως ο ίδιος να μην έχει αντιληφθεί το κακό που έχει προκαλέσει εάν δεν του το κουβεντιάσεις ευθέως. 

Σκορπιός

Είναι δύσκολο να το δεχτείς για αυτό το ζώδιο αλλά ο Σκορπιός μπορεί να γίνει απρόβλεπτος στη συμπεριφορά, τις κινήσεις και τις σκέψεις του σε σημείο ανησυχητικό. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και αν σε βάλει στη ζωή του αλλά περιμένει να είσαι εκεί δίπλα του για μια ζωή. Κρίνει εύκολα και αν πιστέψει ότι δεν είσαι πραγματικά εκεί, (ακόμη και αν δεν είναι αλήθεια), δεν θα σου δώσει ποτέ την ευκαιρία να του εξηγήσεις τη δική σου πλευρά και φυσικά θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου.  

Δεν θα σου φερθεί πισώπλατα αλλά θα σου πει με ειλικρίνεια ότι δεν θέλει άλλο να είσαι στη ζωή του. Θα είναι αμετακίνητος στις τοποθετήσεις και τα πιστεύω του, υπάρχει όμως και η περίπτωση να συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί σου αλλά να ξέρεις ότι θα σε αγνοεί επιδεικτικά μπροστά σε άλλους. Και αυτό είναι ό,τι χειρότερο εάν εξακολουθεί να έχει σημαντική θέση στη ζωή σου! Ό,τι κι αν κάνεις, εκείνος δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη ποτέ γι' αυτό καλύτερα να το αποδεχτείς όσο είναι νωρίς. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.