ΖΩΔΙΑ

Πώς θα καταλάβετε αν του λείπει η πρώην του, σύμφωνα με το ζώδιό του


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Πώς θα καταλάβετε αν του λείπει η πρώην του, σύμφωνα με το ζώδιό του

Όταν βγαίνουμε με κάποιον καινούργιο, είναι λογικό το να θέλουμε να ξέρουμε αν έχει ξεπεράσει την πρώην σχέση του. Ειδικά αν είμαστε οι πρώτοι που γνωρίζει, μετά τον χωρισμό.

«Του λείπει, άραγε;» αναρωτιόμαστε, στέλνουμε μηνύματα στους φίλους μας, αναλύουμε κάθε του κίνηση. Ίσως τα άστρα να έχουν τη δική τους απάντηση. Παρακάτω λοιπόν, θα δείτε πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο σε αυτήν την περίπτωση.

Κριός

Αν ο Κριός σκέφτεται ακόμη την πρώην σύντροφό του, θα γίνει ο μεγαλύτερος υποκριτής. Θα μας διαβεβαιώσει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου, ότι τα συναισθήματά του τελείωσαν – θα έχει όμως πολύ θυμό. Θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει, αν δεν αναφερθεί καν στο παρελθόν. 

Ταύρος

Οι Ταύροι ξεπερνούν τους πρώην συντρόφους, την ώρα που τελειώνει η σχέση. Δεν κάνει πισωγυρίσματα, δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις – τίποτα. Δε θα σβήσει, όμως, αριθμούς τηλεφώνου και φίλους στα social media. Οπότε μην αγχωθείτε, αν δείτε ότι ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Δίδυμος

Αν ο Δίδυμος σκέφτεται την πρώην του, θα το καταλάβετε αμέσως. Θα αρχίσει να μιλάει για εκείνη ασταμάτητα, θα τονίζει πόσο καλύτερα περνάει τώρα και θα σας κάνει να αισθανθείτε άβολα, από τις τόσες αναφορές στο παρελθόν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να ξεπεράσουν τις πρώην σχέσεις τους κι αυτό δεν είναι κακό. Αν του λείπει, όμως, θα μιλάει κανονικά στα social media και θα σας δείξει ότι δεν είστε ξεχωριστοί.

Λέων

Οι Λέοντες δε θέλουν πίσω κανέναν πρώην. Αυτό που τους λείπει, είναι η προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι θέλει τα likes τους, τις αντιδράσεις στα stories και θα βγει με πολλούς ανθρώπους, μέχρι να κατασταλάξει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικοί στο να θέτουν όρια, να παίρνουν αποστάσεις. Αν δείτε ότι έχουν ακόμη επαφές με πρώην, καλό είναι να αρχίσετε να προβληματίζεστε.

Ζυγός

Μπορεί να νομίζετε ότι δεν αισθάνεται τίποτα για κανέναν εκτός από εσάς, όμως ο Ζυγός κρύβει καλά αυτά που νιώθει. Θα καταλάβετε ότι του λείπει η πρώην σχέση του αν είναι διαρκώς στο κινητό του και σας το κρύβει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά πιστοί και χάνουν τον εαυτό τους, κάθε φορά που χωρίζουν. Θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν πίσω τη σύντροφο που έχασαν, οπότε θα είναι προφανές το αν βγαίνουν μαζί σας απλώς για να την ξεπεράσουν.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι φιλικός με όλους, όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ τυπικών ευγενικών σχέσεων με πρώην και παρέας μαζί τους. Δηλαδή, αν αισθάνεστε ότι κάτι πηγαίνει λάθος, το πιθανότερο είναι να ισχύει. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δε δείχνουν κανένα συναίσθημα – θα σας είναι πανεύκολο να καταλάβετε αν τους λείπει η πρώην τους. Θα προσπαθήσουν να την αποφύγουν και να μην περνούν χρόνο μαζί της για να την ξεπεράσουν, οπότε αν δείτε ότι έχουν καθημερινή επαφή έστω μέσω social media, μιλήστε μαζί τους.

Υδροχόος

Θα καταλάβετε ότι ο Υδροχόος είναι αφοσιωμένος σε εσάς, αν κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει. Σε περίπτωση λοιπόν που βοηθά την πρώην σχέση του με κάθε ευκαιρία, μάλλον του λείπει.

Ιχθύς

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν χώρισε πρόσφατα, ο Ιχθύς σκέφτεται ακόμη την πρώην του. Προσπαθεί να το διαχειριστεί βέβαια, αλλά θα προτείναμε να κρατήσετε τις αποστάσεις σας.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.