ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια που θέλουν να έχουν την εξουσία σε μια σχέση


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2021

Tα 3 ζώδια που θέλουν να έχουν την εξουσία σε μια σχέση
Tα 3 ζώδια που θέλουν να έχουν την εξουσία σε μια σχέση

Oρισμένα ζώδια έχουν αρχηγικές τάσεις και αυτό μπορεί εύκολα να τους βγαίνει και στην ερωτική τους σχέση. Τις περισσότερες φορές στις σχέσεις υπάρχει κάποιος που θέλει να είναι ο αρχηγός, απαιτώντας από τον άλλον πλήρη υποταγή.Θέλετε να μάθετε ποια ζώδια ασκούν τη μεγαλύτερη εξουσία; Η παρακάτω λίστα θα σας κατατοπίσει.

Λέων

Ο Λέων θέλει να εξουσιάζει μία σχέση, θέλει πάντα να έχει τον πρώτο λόγο και αυτό είναι κάτι που του αρέσει όχι μόνο να το βιώνει, αλλά και να το παρουσιάζει προς τον έξω κόσμο. Αυτό που θέλει, του καρφώνεται στο μυαλό και σου επιβάλει να το πραγματοποιήσεις την στιγμή που θα σου το ζητήσει, απλά επειδή σου το ζήτησε ο ίδιος. Δύσκολα τα πράγματα με τον Λέων!

Κριός

Ο Κριός έχει αρχηγικές τάσεις, θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, ακόμα και στον έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι του αρέσει να έχει στο πλάι του ένα άβουλο σύντροφο. Όσο εγωιστικό και να είναι, αυτός είναι που θα έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας.

Ταύρος

Ένας Ταύρος εξουσιάζει τον ερωτικό του σύντροφο, γιατί θέλει να τα ξέρει και να τα μαθαίνει όλα και πολλές φορές γίνεται αρκετά καταπιεστικός στα θέλω του. Το πείσμα του τον κάνει ανυποχώρητο, επομένως είτε σου αρέσει είτε όχι, θα αναγκάζεσαι πολλές φορές να ακολουθείς τους δικούς του ρυθμούς, απλά για να μην έχεις στην συνέχεια τη γκρίνια του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.