ΖΩΔΙΑ

18/10: Δείτε τι θα σας φέρει ο Δίας ο Ορθόδρομος - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Οκτωβρίου 2021

18/10: Δείτε τι θα σας φέρει ο Δίας ο Ορθόδρομος - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
18/10: Δείτε τι θα σας φέρει ο Δίας ο Ορθόδρομος - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Δίας μπαίνει σε ορθή πορεία μέχρι τέλος Δεκεμβρίου όπου θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή την περίοδο θα διανύσει την τελευταία του φάση στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Δίας λειτουργεί άνετα στο συγκεκριμένο ζώδιο και τα εύσημα θα τα λάβουν κυρίως τα ζώδια στο Στοιχείο του Αέρα Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί καθώς και τα άτομα που έχουν πλανήτες ή σημεία στα συγκεκριμένα ζώδια. Ο Δίας είναι επεκτατικός εκ φύσεως. Αυτό σημαίνει πως αυξάνει οτιδήποτε αγγίζει. Αν αγγίζει μια ισορροπημένη κατάσταση θα την επεκτείνει ωστόσο θα κάνει το ίδιο και με μια λιγότερο σταθερή κατάσταση με αποτέλεσμα να επεκτείνει την αστάθεια. Το θάρρος και η σωστή κρίση θα είναι η βοήθεια για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι στόχοι σας με τον Δία ορθόδρομο στον Υδροχόο όχι μόνο είναι πιο εύκολο να τεθούν αλλά και να πραγματοποιηθούν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Δίας τον τελευταίο χρόνο σας επηρεάζει στον επαγγελματικό σας τομέα και την καριέρα σας. Σας έχει βάλει στην διαδικασία να βρείτε κάθε δυνατό τρόπο να επεκταθείτε και να υλοποιήσετε όνειρα και προσδοκίες.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Δίας στον Υδροχόο σας έδωσε απλόχερα ευκαιρίες τον τελευταίο περίπου χρόνο να αναπτυχθείτε και να επεκτείνετε τομείς στην ζωή σας από τους οποίους νιώσατε χαρά και πήρατε ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Δίας στον Υδροχόο σε ορθή πορεία σας ευνοεί ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις σε θέματα περιουσιακά ή κληρονομικά και ήρθατε σε επαφή με πραγματικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Δίας στον Υδροχόο κινήθηκε απέναντι σας και κατά την ανάδρομη πορεία του σας έφερε αντιμέτωπη/ο πιθανά με προκλήσεις στους τομείς που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν υπόσχεται ο Δίας σε ορθή φορά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, έρωτες και δημιουργικά εγχειρήματα φέρνει ο Δίας σε ορθή φορά για εσάς μέχρι τέλη Δεκεμβρίου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Δίας στον Υδροχόο τον τελευταίο περίπου χρόνο επηρέασε κυρίως τους τομείς σχέσεις, οικογένεια, σπίτι και προσωπική ζωή. Τους προηγούμενους μήνες, ανάδρομος, σας έβαλε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αναπτύξετε και να επεκτείνετε θέματα στους συγκεκριμένους τομείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, την αύξηση της γνώσης, των δεξιοτήτων σας και την επικοινωνία με το άμεσό σας περιβάλλον βοηθά η ορθόδρομη κίνηση του Δία στον Υδροχόο μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάδρομη πορεία του Δία τους προηγούμενους μήνες σας βοήθησε να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις τόσο στον τομέα των χρημάτων όσο και των αξιών σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Δίας στο ζώδιο σας τον τελευταίο περίπου χρόνο σας βοήθησε να αναπτύξετε και να επεκτείνετε τομείς που σχετίζονται άμεσα με την εικόνα και την προβολή σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Δίας τον τελευταίο περίπου χρόνο σας αναζωογονεί κυρίως σε ψυχικό επίπεδο δίνοντας σας την ευκαιρία να συνδεθείτε ξανά με κομμάτια του εαυτού σας τα οποία δεν είχατε καλή επαφή τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.