ΖΩΔΙΑ

19/10: Ο Ερμής σε ορθή φορά- Τι να περιμένετε σήμερα με βάση το ζώδιό σας


Γεωργία Σταύρου

18 Οκτωβρίου 2021

19/10: Ο Ερμής σε ορθή φορά- Τι να περιμένετε σήμερα με βάση το ζώδιό σας

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα προετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο. Η παρουσία του Άρη και του Πλούτωνα συνδυαστικά με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή δυσκολεύουν την ημέρα (και τις επόμενες 2-3 ημέρες) φέρνοντας μια σχετικά αναστάτωση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη στο ζώδιο σας λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο δεν θα λέγαμε πως είναι η ιδανικότερη στιγμή για εσάς με την έννοια πως οι δυναμικές είναι δυνατές και χρειάζεται προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ψυχικές φορτίσεις κινητοποιούν ο Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να έρθουν ειδήσεις ή να κάνετε εσείς μια ενέργεια για την βελτίωση του κοινωνικού σας στάτους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα έχει εντάσεις και εσείς φαίνεται να επηρεάζεστε έντονα από το πλανητικό ενεργειακό σήμερα αλλά και τις επόμενες 2-3 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα με τον δικό σας τρόπο ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε μπορεί να λειτουργήσει αλλά δεν είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρξει κόστος γι' αυτό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μπαίνει σε ορθή κίνηση και η Σελήνη ετοιμάζεται για την αυριανή Πανσέληνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο σας μπαίνει σε ορθή φορά σήμερα και η Σελήνη απέναντί σας, σας προετοιμάζει για την αυριανή Πανσέληνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή σε ορθή φορά οι σκέψεις σας σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται και η αυριανή Πανσέληνος θα βοηθήσει σε αυτή την διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη να ετοιμάζεται για την αυριανή Πανσέληνο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αμφιθυμία σήμερα και τις επόμενες 2-3 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής σε ορθή κίνηση συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα τα οποία δεν έχουν λυθεί ικανοποιητικά το προηγούμενο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, στην επικοινωνία σας με το άμεσό σας περιβάλλον εστιάζει την δυναμική της η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο ενεργοποιεί βαθύτερα προσωπικά σας θέματα και οι γραμμές είναι πολύ λεπτές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.