ΖΩΔΙΑ

24/10: Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Οκτωβρίου 2021

24/10: Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
24/10: Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μαζί με τον Ερμή και τον Κρόνο σήμερα μας δίνουν την εύνοια να επικοινωνήσουμε με ευκολία τις σκέψεις μας, να κερδίσουμε τον σεβασμό των γύρω μας και να προχωρήσουμε με σταθερότητα και ευελιξία το πρόγραμμά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά σχετικά με αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Φίλοι, ομοϊδεάτες, άνθρωποι που νιώθετε πως είναι κοντά σας και σας στηρίζουν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

Για τους Ταύρους, είστε έτοιμη/ος να προβείτε στην υλοποίηση ενός στόχου αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας και η ευνοϊκή της σχέση με τον Ερμή και τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που είναι ανοιχτά και σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ειδήσεις έρχονται να βοηθήσουν το έργο σας και να σας βγάλουν από διλλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι βοηθητικά για δράσεις οι οποίες μπορούν να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση ή διλλήματα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο σας, ορθόδρομος πια, και η ευνοϊκή του σχέση με την Σελήνη και τον Κρόνο σας δίνει σήμερα την ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί διάφορες σκέψεις να τριβελίζουν το μυαλό σας αλλά υπάρχει η εύνοια να βρείτε την πιο ενδιαφέρουσα και δημιουργική οδό έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα βγείτε, επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που νοιάζεστε και εκτιμάτε και αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Καλή ημέρα για δράσεις επεκτατικές που θα φέρουν μια αίσθηση προσωπικής απελευθέρωσης.

Για τους Αιγόκερους, μια δημιουργική κατάσταση λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή και σήμερα ειδικά μπορείτε μέσα από συζητήσεις και συνεργασία να την επεκτείνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ασχοληθείτε με εσάς και κάντε πράγματα που σας γεμίζουν χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση και να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.