ΖΩΔΙΑ

Πώς θα καταλάβετε ότι είναι άπιστος, σύμφωνα με το ζώδιό του


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2021

Πώς θα καταλάβετε ότι είναι άπιστος, σύμφωνα με το ζώδιό του

Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται πως ο σύντροφός του θα τον πληγώσει, αλλά η πραγματικότητα μερικές φορές είναι σκληρή και όλοι θα ήθελαν να μη βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις.

Όλα τα ζώδια έχουν χαρακτηριστικά που μπορούν να δώσουν στοιχεία για το αν απατούν - και αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να σημαίνουν πως σας απατά:

Κριός

Αν παρατηρήσετε πως η προσοχή του Κριού είναι στραμμένη κάπου αλλού, τότε μάλλον είναι. Το να βλέπουν άλλες γυναίκες τονώνει την αυτοπεποίθησή τους κι ακόμα κι αν δεν το θεωρούν κάτι σοβαρό, αυτό μπορεί να κάνει ζημιά στη σχέση τους.

Ταύρος

Ο Ταύρος χρειάζεται σωματική επαφή και παρά την υπομονή και την σταθερότητά του, η επιθυμία του για επαφή μεγαλώνει αν μείνει μόνος για πολύ καιρό. Αν σταματήσει να σας κρατά ή να σας δίνει τυχαία φιλιά, θα σημαίνει πως η ανάγκη του γι' αυτά ικανοποιείται κάπου αλλού.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θέλουν να γνωρίζουν συνεχώς νέους ανθρώπους. Αν παρατηρήσετε πως είναι πιο ήσυχος απ' ότι συνήθως αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Ωστόσο, είναι πάντα ανοιχτοί στο να συζητήσουν, χωρίς να κρύβονται.

Καρκίνος

Στους Καρκίνους αρέσουν τα απλά πράγματα και είναι απλά χαρούμενοι να είστε μαζί. Αν παρατηρήσετε πως δεν έχουν διάθεση και είναι απόμακροι, τότε κάτι συμβαίνει.

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να έχουν τον έλεγχο και αν δεν παίρνουν προσοχή θα είναι δυστυχισμένοι. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στο να αναζητήσουν την ευτυχία στο να βγαίνουν έξω και να διασκεδάζουν. Αν λείπει συνέχεια, τότε μπορεί να σας αγνοεί επίτηδες.

Παρθένος

Οι Παρθένοι σκέφτονται πολύ και κάνουν διάφορα σενάρια που μπορεί να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους. Αν παρατηρήσετε πως παραείναι καλοί και κάνουν πράγματα που δεν θα έκαναν συνήθως, τότε προσπαθούν να επανορθώσουν για κάτι.

Ζυγός

Η Ζυγοί δε θέλουν να είναι μόνοι κι αν νιώσουν μοναξιά, θα αναζητήσουν αλλού παρέα. Αν παρατηρήσετε πως δείχνουν άτονοι και σε λήθαργο, μπορεί να έχει να κάνει με το ότι νιώθουν τύψεις με κάτι κακό που έκαναν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι αποφασιστικοί και θα κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους άλλες. Χρειάζεται να έχετε δυνατή επικοινωνία μαζί τους από την αρχή και να σχεδιάζετε ραντεβού και δραστηριότητες σε συνεχή βάση. Αν δεν μπορούν να συντονιστούν με αυτές τις ρουτίνες, τότε ξέρετε γιατί.

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν την ελευθερία τους και αν προσπαθήσετε να τους περιορίσετε θα επαναστατήσουν. Αν δεν σας ρωτούν για τη μέρα σας ή δεν λένε κάτι ενδιαφέρον, δώστε προσοχή.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι το τελευταίο ζώδιο που θα το κάνει αυτό, ωστόσο οι τύψεις τους θα τους βασανίσουν. Έχουν όμως πολλή υπερηφάνια για να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος. Αν ο ήσυχος τόνος και συμπεριφορά τους γίνουν υπερβολικά, τότε θα ξέρετε πως κάτι πάει λάθος.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι σπάνια εκφράζουν τα συναισθήματά τους και τους αρέσει η μοναχικότητα. Αν τους δείτε να βγαίνουν έξω και να περνούν πολύ χρόνο με φίλους, σιγουρευτείτε πως όλα είναι καλά.

Ιχθείς

Στους Ιχθείς αρέσει να κάνουν φίλους και να βοηθούν τους άλλους. Κάνουν δυνατές σχέσεις εύκολα και εμπιστεύονται εξίσου εύκολα, πράγμα που τους κάνει να τους εκμεταλλεύονται. Μπορεί να δουν άλλες γυναίκες ακόμα κι αν δεν είχαν κακές προθέσεις στην αρχή. Θα το μετανιώσουν αμέσως και θα θελήσουν να είναι πιο κοντά σας. Δώστε προσοχή.