ΖΩΔΙΑ

25/10: Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Οκτωβρίου 2021

25/10: Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει ειδήσεις και νέες ιδέες προς επεξεργασία. Η θετική της όψη με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Δία ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας και με γενναιότητα θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να λύσετε γρίφους και σπαζοκεφαλιές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σχετικά με μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία ή υγεία που σας απασχολεί αυτή τη στιγμή δίνονται λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας δεν σας αφήνει να ησυχάσετε με τόσες σκέψεις και δραστηριότητες που προκύπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μέχρι να περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας αργά απόψε το βράδυ οι σκέψεις για ένα προσωπικό σας θέμα μονοπωλούν στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία είναι καλή σήμερα και μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε ή στηρίζουν ένα όραμά σας μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί μια κατάσταση να σας κάνει να νιώθετε κάπως άβολα αυτές τις ημέρες αλλά υπάρχει η εύνοια να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, καλή ημέρα για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε και έχει επεκτατικό χαρακτήρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος το ζώδιο σας και οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι με το μέρος σας κυρίως αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με πράγματα από τα οποία γνωρίζετε πως θα έχετε προσωπικό όφελος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μέσα από την ανοιχτή και αληθινή επικοινωνία έρχονται όχι μόνο νέες χρήσιμες ιδέες αλλά σας λύνονται και απορίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση που σας απασχολεί σε προσωπικό επίπεδο σήμερα μπορεί να προχωρήσει ευνοϊκά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι εμπνεύσεις σας σήμερα σας βοηθούν σε ένα εγχείρημα σας αλλά ανεβάζουν και την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε και να πάρετε χαρά από δράσεις που αφορούν τις σχέσεις σας ή το σπίτι σας με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.