ΖΩΔΙΑ

Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2021

Αυτοί είναι οι χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων

Εάν μόλις συναντήσατε ένα άτομο στη ζωή σας και δεν είστε σίγουροι εάν ταιριάζετε, ήρθε η ώρα να μάθετε το ζώδιό του.

Δείτε παρακάτω ποιο ζώδιο δεν αντέχετε με βάση τα άστρα και τους πλανήτες και ίσως αρχίσει να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο μέσα σας. 

Εάν ανήκετε λοιπόν σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να μείνετε μακριά από το ζώδιο που βρίσκεται δίπλα στο δικό σας. 

Κριός- Καρκίνος

Εάν σε αυτή τη ζωή, αυτά τα δύο ζώδια συναντηθούν, τότε μάλλον δεν θα καταφέρουν να μείνουν για πολύ μαζί. Οι εγωιστικές τάσεις του Κριού μπορεί να γίνουν πολύ έντονες για τον ευαίσθητο Καρκίνο ενώ από την άλλη, ο Καρκίνος με τον υπερβολικό συναισθηματισμό του μπορεί να γίνει αποπνικτικός για τον Κριό. 

Λέων- Λέων

Εάν δύο λιοντάρια βρεθούν μαζί, τότε το αποτέλεσμα θα θυμίζει τουλάχιστον σκηνή πολέμου. Ένας Λέοντας είναι υπεραρκετός σε ένα κοινωνικό περιβάλλον αφού θέλει πάντοτε να είναι το επίκεντρο της προσοχής και κάνει τα πάντα γι' αυτό. Περήφανοι και ηγετικοί από τη φύση τους, δύο Λέοντες θα φέρουν ένα μάλλο εκρηκτικό αποτέλεσμα γι' αυτό καλύτερα να μείνουν μακριά. 

Παρθένος- Καρκίνος

Οι Παρθένοι είναι προσγειωμένοι και πρακτικοί, ενώ οι Ιχθείς βυθίζονται σε ονειροπολήσεις. Η ασάφεια των Ιχθύων μπορεί να προκαλέσει την υπομονή των Παρθένων και να μην αφήσουν και πολύ χρόνο σε αυτή τη σχέση.

Τοξότης- Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι αργός, σταθερός και υπομονετικός. Ο Τοξότης είναι γρήγορος, αυθόρμητος και ονειροπόλος. Γι' αυτό και η σχέση τους μπορεί να προχωρήσει πολύ δύσκολα, εκτός κι αν βρουν μία μέση λύση, όπως κάθε 15 ημέρες να τα αφήνουν όλα πίσω τους, πηγαίνοντας εκδρομές για να ικανοποιείται το περιπετειώδες πνεύμα του Τοξότη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.