ΖΩΔΙΑ

Σε ποια ζώδια ανήκουν οι περισσότεροι serial killers


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2021

Σε ποια ζώδια ανήκουν οι περισσότεροι serial killers
Οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα και τα άστρα καταλήγουν στα ζώδια που έχουν την μεγαλύτερη προδιάθεση να γίνουν serial killers. 

Οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα και τα άστρα καταλήγουν στα ζώδια που έχουν την μεγαλύτερη προδιάθεση να γίνουν serial killers

To Astrology Zodiac Signs διερεύνησε τις υποθέσεις 500 κατά συρροήν δολοφόνων προκειμένου να δουν σε ποια ζώδια ανήκουν οι περισσότεροι. Στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Καρκίνος, ο Ιχθύς, ο Τοξότης και ο Σκορπιός αποτελούσαν το 40% των serial killers.

Οι Δίδυμοι και ο Ταύρος καταλαμβάνουν το 11% οπότε δώστε λίγο περισσότερη προσοχή εάν έχετε στο στενό κοινωνικό σας περιβάλλον κάποιο από αυτά τα ζώδια. Ο Καρκίνος όπως παρατηρήθηκε, μετράει τα περισσότερα θύματα συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια, όπως ο Samuel Little που αφαίρεσε τη ζωή 93 ατόμων.

Για παράδειγμα, o περιβόητος Ted Bundy ήταν Τοξότης ενώ ο Carl Panzram ήταν ένας Αμερικανός μανιακός δολοφόνος, βιαστής, εμπρηστής και διαρρήκτης που ανήκε στο ζώδιο του Καρκίνου. Όσο βρισκόταν στην πτέρυγα των μελλοθάνατων, ο Panzram ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με έναν δασμοφύλακα, τον Henry Lesser, ο οποίος του είπε πως θα μπορούσε να περιγράψει γραπτώς τα εγκλήματά του όσο περίμενε την εκτέλεσή του. Όπως έγραψε ο serial killer σε μια κόλλα χαρτί: «Έχω δολοφονήσει 21 ανθρώπους, έχω κάνει χιλιάδες διαρρήξεις, ληστείες, εμπρησμούς και το τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, έχω διαπράξει σοδομισμό σε πάνω από 1.000 άνδρες. Για όλα τα παραπάνω, δεν μετανιώνω ούτε στο ελάχιστο». Μετά από μια σειρά φυλακίσεων και αποδράσεων, εκτελέστηκε το 1930 για τη δολοφονία ενός υπαλλήλου των Ομοσπονδιακών Φυλακών Leavenworth.

Η ημερομηνία της γέννησης λοιπόν, μπορεί να δείξει πολλά για τα βίαια ένστικτα που έχει πιθανότατα ένα άτομο και αν ανήκει στο ζώδιο του Κριού ή του Ταύρου, σίγουρα από μόνο του δεν καθορίζει ούτε τον χαρακτήρα ούτε και τη φύση των κακουργημάτων που μπορεί να διαπράξει. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.