ΖΩΔΙΑ

Η καλύτερη μέρα του Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο


Κλέλια Φατούρου

6 Νοεμβρίου 2021

Η καλύτερη μέρα του Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο

Ποια είναι (ή ήταν) η ιδανική μέρα για το ζώδιό σας μέσα στον Νοέμβριο;

Ο Νοέμβριος δεν είναι και ο πιο εύκολος μήνας. Θα υπάρξει μπόλικο δράμα, ειδικά γύρω στις 19 Νοεμβρίου, που πραγματοποιείται έκλειψη στον Ταύρο και ως γνωστόν οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και νέα πράγματα.

Πάμε λοιπόν να δούμε την καλύτερη μέρα του Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο και τι αλλαγές φέρνει.

Κριός

Η μέρα που βρείτε τη φωνή σας και θα πείτε όλα όσα σκέφτεστε είναι η 10η Νοεμβρίου. Θα γίνετε πιο ευάλωτοι και θα διεκδικήσετε τα θέλω σας από μία σχέση. Χρειάζεται όμως να το κάνετε αργά και μεθοδικά.

Ταύρος

Η μεγάλη σας μέρα είναι αυτή της έκλειψης στο ζώδιό σας. Θα πάρετε το boost που χρειάζεστε για να αλλάξετε τα πράγμα, είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση. Περνάτε στην επόμενη φάση.

Δίδυμοι

Σημείωσε την 28η Νοεμβρίου, γιατί είναι η μέρα που η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα φτιάξεις και τη διάθεση των άλλων.

Καρκίνος

Αν στις 4 Νοεμβρίου είχατε μία πολύ ερωτική και δημιουργική ημέρα, είναι επειδή είχαμε νέα Σελήνη και επηρεάστηκε ο 5ος οίκος σας.

Λέων

Αν αναζητούσατε έμπνευση και ενέργεια για ένα μεγαλόπνοο project, θα σας έρθει στις 16 Νοεμβρίου. Καλή μέρα για αλλαγές στο σπίτι.

Παρθένος

Στις 18 Νοεμβρίου, θα νιώσετε μία ηρεμία και γαλήνη και η μέρα θα γίνει υπέροχη, είτε την περάσετε με παρέα είτε solo.

Ζυγός

6 Νοεμβρίου και υπέροχη ευκαιρία για cocooning στο σπίτι. Ακόμα κι αν μείνετε μέσα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνετε δημιουργικοί και δεν θα κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Ένα dinner party ας πούμε.

Σκορπιός

Αν ξοδέψατε πολλά λεφτά ή κάνατε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση στις 4 Νοεμβρίου, είναι επειδή ήταν η σωστή μέρα για ανανέωση.

Τοξότης

Ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σας στις 21 Νοεμβρίου και θα μπείτε σε αυτό το mood. Ώρα για ένα ταξίδι (ή την οργάνωσή του).

Αιγόκερως

Από τις 5 Νοεμβρίου και μετά, εκτιμάτε και πάλι τον εαυτό σας και τις αξίες που έχετε. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα μείνει εκεί για 4 μήνες.

Υδροχόος

Η 10η Νοεμβρίου θα είναι μία αμφιλεγόμενη μέρα για εσάς. Από τη μία, υπάρχει περίπτωση να συγκρουστείτε με πρόσωπο εξουσίας αλλά από την άλλη, αυτό είναι που θα σας εξελίξει προσωπικά και θα σας βοηθήσει να ωριμάστε.

Ιχθύς

Αν νιώσετε ότι όλα είναι πιθανά και μπορείτε να πετύχετε τα πάντα στις 12 Νοεμβρίου, είναι επειδή ο πλανήτης σας, Ποσειδώνας, κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο και σας βοηθά να κάνετε ό,τι θελήσετε.

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.