ΖΩΔΙΑ

7/11: Ερμής στον Σκορπιό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Νοεμβρίου 2021

7/11: Ερμής στον Σκορπιό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι 24 Νοεμβρίου θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε εμείς προς ποία κατεύθυνση θα οδηγήσουμε τις σκέψεις μας ή πώς θα εκφράσουμε τις βαθύτερές μας επιθυμίες, χωρίς να μας αποπροσανατολίζουν άλλοι άνθρωποι ή οι καταστάσεις γενικότερα γύρω μας. Θα μας βοηθήσει μέσα από αποφασιστικές, καθοριστικές και σύντομες επικοινωνιακές διαδικασίες να βάζουμε σε εφαρμογή σχέδια, να κάνουμε την κατάλληλη οργάνωση σκεπτόμενοι όλα τα πιθανά σενάρια και να προετοιμαζόμαστε σωστά και κατά περίπτωση. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος λόγω της σφοδρότητας που χρωματίζει το συγκεκριμένο ζώδιο τις σκέψεις μας και τις συζητήσεις με τους ανθρώπους γύρω μας ωστόσο εν μέσω των Εκλείψεων θα είναι πολύ βοηθητικός ο Ερμής στον Σκορπιό ώστε να μπορέσουμε να παραμείνουμε σταθερά στην πορεία της επιλογής μας. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο ρίχνει φως σε ότι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια. Μια δημιουργική διαδικασία ώστε να γνωρίσουμε ακόμη περισσότερο τον εαυτό μας και το τί πραγματικά προσδοκάμε μέσα από τις σκέψεις και τις δράσεις μας. Να ανακαλύψουμε πού πραγματικά στεκόμαστε αυτή τη στιγμή, πόσο γειωμένοι και ποια είναι η δυναμική μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού σας επηρεάζει σε πολύ προσωπικά ζητήματα, φέρνοντας πολλές σκέψεις αλλά και λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής μέχρι 24 Νοεμβρίου θα κινείται απέναντι από το ζώδιο σας δρώντας με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττά βάρη κυρίως στον τομέα των σχέσεων ή/και των συνεργασιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στον Σκορπιό μέχρι 24 Νοεμβρίου θα φέρει ευκαιρίες, μέσα από βαθιά σκέψη, να συμφιλιωθείτε με καταστάσεις του παρελθόντος, ώστε να μπορέσετε με θάρρος να προχωρήσετε μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, προσωπικές αλλαγές σας βοηθά ο Ερμής στον Σκορπιό να κάνετε μέχρι 24 Νοεμβρίου. Είναι μια ευνοϊκή θέση για εσάς και μπορείτε να στοχεύσετε μακρυά αρκεί να υπάρχει δημιουργικός ή/και καλλιτεχνικός στόχος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οποιοσδήποτε πλανήτης περνά από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνει προκλήσεις σε εσάς και με τον Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 24 Νοεμβρίου είναι σίγουρο πως δεν θα λείψουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, με τον Ερμή στον Σκορπιό μέχρι 24 Νοεμβρίου θα μπορείτε να κάνετε περισσότερο καθοριστικές, αληθινές και στοχευμένες συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολύ καιρό τώρα ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας έβαλε στην διαδικασία να αμφιταλαντευτείτε για πολλά και ποικίλα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ποία θα πρέπει να είναι τα επόμενά σας βήματα θα σας βοηθήσει ο Ερμής στο ζώδιό σας μέχρι 24 Νοεμβρίου και τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει σε ότι θα έχετε αποφασίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δεν αναμένουμε μια εύκολη περίοδο αν συνδέσουμε και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο αποτελεσματική οδό και τον πιο σύντομο δρόμο προς τον στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αν και η θέση του Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να σας βάλει σε περισσότερες σκέψεις από όσες έχετε αυτή τη στιγμή θα είναι πιο ουσιαστικές και καλύτερα στοχευμένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σκέψεις φέρνει ο Ερμής στο Σκορπιό αλλά θα είναι περισσότερο ξεκάθαρες και επεκτατικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.