ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα ζώδια ο Nοέμβριος επιφυλάσσει έναν φλογερό έρωτα


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2021

Για αυτά τα ζώδια ο Nοέμβριος επιφυλάσσει έναν φλογερό έρωτα
Για αυτά τα ζώδια ο Nοέμβριος επιφυλάσσει έναν φλογερό έρωτα

Ο Νοέμβριος μπορεί να θεωρείται ένας δύσκολος μήνας που θα θέσει προκλήσεις σε πολλούς τομείς.

ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον χειρότερο Νοέμβριο

Εσωτερικοί προβληματισμοί και διλήμματα θα κάνουν την εμφάνισή τους έντονα αλλά ο μήνας που υποδεχόμαστε σε πολύ λίγο, θα είναι γενναιόδωρος στα συναισθηματικά για κάποια ζώδια.

Τα άτομα που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, φαίνεται πως θα βρουν λοιπόν, το άλλο τους μισό λίγο πριν μπει ο χειμώνας!

Ταύρος

Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε βαλτώσει λίγο τον τελευταίο καιρό αλλά ήρθε η ώρα να σας πούμε ότι ο φτερωτός άγγελος σάς έχει σημαδέψει ήδη για τον Νοέμβριο αφού δεν αποκλείεται να γνωρίσετε πολύ σύντομα τον έρωτα της ζωής σας. Μην χάνετε εξόδους και αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται για νέες γνωριμίες. Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα θυμάστε για πολύ καιρό και θα είναι γεμάτος συγκινήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις!

Δίδυμος

Νέα πρόσωπα θα ανανεώσουν τον κοινωνικό σας περίγυρο και μάλιστα κάποια από αυτά θα μπουν στη ζωή σας με απροσδόκητο τρόπο! Είναι πολύ πιθανό αυτόν τον μήνα, να γνωρίσετε το άλλο σας μισό όσο και αν δηλώνετε λάτρεις της ελευθερίας σας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και η πιθανότητα επανασύνδεσης με ένα άτομο από τα παλιά αλλά καλό είναι πριν οποιαδήποτε κίνηση, να θέσετε νέες βάσεις στη σχέση σας για να μπορέσει να εξελιχθεί.

Ιχθύς

Εάν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, τότε ίσως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Σας περιμένουν έντονες συγκινήσεις και δυνατές εκπλήξεις στον τομέα των συναισθηματικών που μόνο ευχάριστες θα είναι αφού ήρθε η ώρα μετά από καιρό, να ζήσετε στιγμές που θα θυμάστε μετά για καιρό. Απομακρύνετε μηχανισμούς άμυνας και απολαύστε το ταξίδι που θα φέρει στο κατώφλι σας έναν μεγάλο έρωτα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.