ΖΩΔΙΑ

13/11: Δείξτε σεβασμό σε κάθε μορφή επικοινωνίας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Νοεμβρίου 2021

13/11: Δείξτε σεβασμό σε κάθε μορφή επικοινωνίας - Τι  προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η κύρια όψη σήμερα στον ουράνιο θόλο μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού μας προτρέπει να δείξουμε σεβασμό σε όλες τις μορφές επικοινωνίας. Να μεταφέρουμε τις σκέψεις και ιδέες μας και να εκτιμήσουμε τις απόψεις των άλλων την ίδια στιγμή που θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να σας απογοητεύσουν με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σχέσεις, συνεργασίες και δεσμεύσεις κάθε είδους είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε βήμα βήμα το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια δημιουργική κατάσταση μπορεί να λάβει χώρα ή να μπορέσετε να προχωρήσετε κάτι που είναι ήδη σε εξέλιξη.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε έχετε αποφασίσει να κάνετε σήμερα θα πρέπει να το έχετε μελετήσει πολύ καλά και να είστε έτοιμη/ος να προσαρμοστείτε σε τυχόν αλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να έρθουν νέες ιδέες για κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αποφύγετε σήμερα συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι ανοιχτοί ή δεν λειτουργούν ευέλικτα στις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, όλων των ειδών οι σχέσεις και οι συνδέσεις σας αυτή τη στιγμή είναι στο επίκεντρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί τα πράγματα να μην προχωρούν όπως θα θέλατε ή είχατε προγραμματίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κάνετε επαφές με άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο ή ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορείτε αυτή τη στιγμή να οριοθετήσετε μια κατάσταση αλλά θα πρέπει να γίνει με δημοκρατικούς τρόπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιο σας μπορεί να σας ταξιδεύει και να υπάρχει η τάση να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν επί σκηνής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.