ΖΩΔΙΑ

Εξάγωνο Ήλιου με Πλούτωνα: Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν από μια τοξική σχέση το επόμενο διάστημα


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2021

Εξάγωνο Ήλιου με Πλούτωνα: Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν από μια τοξική σχέση το επόμενο διάστημα

Από σήμερα, 17 Νοεμβρίου, τα άτομα που είναι μέσα σε μια τοξική σχέση είναι πολύ πιθανό να τη λήξουν εάν ανήκουν στα παρακάτω ζώδια. Θα κάνουν την επανάστασή τους και αυτό θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στο εξάγωνο που κάνει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα.

Εάν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, είναι πολύ πιθανό να απελευθερωθείτε από μια νοσηρή σχέση το επόμενο διάστημα.

Λέων

Έχετε αρχίσει να νιώθετε καλύτερα αυτές τις ημέρες και σε αυτό φαίνεται πως σας έχουν βοηθήσει οι πλανήτες αφού ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι εάν θέλετε να γίνετε πραγματικά χαρούμενοι, πρέπει να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας κρατάει μακριά από τη χαρά.

Σκορπιός

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού, αυτό το διάστημα θα καταλάβετε ότι δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο από αυτό που έχετε ονειρευτεί πραγματικά για τον εαυτό σας κι έτσι θα πάρετε την απόφαση να διώξετε μακριά σας τοξικές σχέσεις και ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς από σήμερα, θα αρχίσει να εκδηλώνει μια πιο ανανεωτική διάθεση καθώς θα αντιληφθεί ότι θέλει να περιβάλλεται μόνο από θετικά άτομα γύρω του. εάν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, έχετε αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και αυτό θα διευκολύνει σημαντικά τη λήψη των αποφάσεων σας, όσο δύσκολη και αν είναι, κάποιες φορές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.