ΖΩΔΙΑ

21/11: Η Σελήνη στους Διδύμους -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Νοεμβρίου 2021

21/11: Η Σελήνη στους Διδύμους -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
21/11: Η Σελήνη στους Διδύμους -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στους Διδύμους βοηθά σε θέματα επικοινωνίας, αλλά λόγω των Εκλείψεων και του Ήλιου, που βρίσκεται λίγο πριν αλλάξει ζώδιο, θα χρειαστούμε ένα «βαρόμετρο» ως δείκτη των εξελίξεων ώστε να παραμείνουμε σε ρεαλιστικές προσδοκίες σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε ενθαρρυντικά και υποστηρικτικά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δράστε μέσα από την καρδιά σας και ελάτε κοντά με ανθρώπους που νιώθετε δικούς σας ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας φέρνει πολλές σκέψεις σχετικά με θέματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε την παρουσία σας και την φροντίδα σας σε κάποιον που αγαπάτε και είναι κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από ομάδες ή άτομα τα οποία έχετε κοινούς στόχους να ανταλλάξετε ιδέες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας μέσα από προσωπικά παραδείγματα και επιτεύξεις που έχετε πετύχει με την δυναμική σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να μην αναλωθείτε σε πράγματα τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ενδέχεται άλλοι να νομίζουν πως τους κρύβετε κάτι ή πως δεν θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους πράγματα.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε την βοήθειά σας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ακόμη και αν χρειαστεί να αφήσετε δικά σας θέματα για λίγο στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα εργασιακό θέμα ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις καθημερινές σας δραστηριότητες σήμερα κινητοποιείται και μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτό.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί. Μην νιώθετε πως αφήνετε πράγματα στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή προσωπικά σας ζητήματα αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.