ΖΩΔΙΑ

22/11: Ήλιος στον Τοξότη-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Νοεμβρίου 2021

22/11: Ήλιος στον Τοξότη-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
22/11: Ήλιος στον Τοξότη-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά. Η ενέργειά του θα χρωματιστεί από φως ελπίδας αναζωπυρώνοντας την αισιοδοξία μας προς έναν στόχο και ένα όραμα. Σε αυτή τη θέση, ο βαθμός δυσκολίας της επίτευξης δεν θα είναι εμπόδιο γιατί θα υπάρχει η απαραίτητη δυναμική και θέληση να κατακτήσουμε οτιδήποτε μας δίνει χαρά μέσα από την επέκτασή του. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη είναι μια ευεργετική θέση για εσάς. Σας σπρώχνει να αναπτύξετε πτυχές του εαυτού σας με περισσότερο φιλοσοφικό χαρακτήρα και να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες, ανανεωμένες οδούς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προσθέσετε εκείνο το συστατικό το οποίο θα σας χαλαρώσει και θα μπορέσετε να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα στις κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη απέναντι σας θα εστιάσει την δυναμική του ενέργεια κυρίως σε τομείς που συνδέεστε με τους άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, για τις επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη μπορείτε να αναλάβετε κυρίαρχο ρόλο και να φωτίσετε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει για τις επόμενες 30 ημέρες να αφιερωθείτε με σθένος σε ένα εγχείρημα το οποίο μέσα από μικρές ή μεγάλες επιτεύξεις θα σας δίνει χαρά.

Για τους Παρθένους, δημιουργικές εμπνεύσεις φέρνει ο Ήλιος στον Τοξότη για τις επόμενες 30 ημέρες. Θέματα που σχετίζονται με πολύ προσωπικές σας επιθυμίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, υποσχόμενα ενδεχόμενα φέρνει μαζί του ο Ήλιος περνώντας από το ζώδιο του Τοξότη για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε πολύ προσωπικά σας θέματα που σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο εστιάζετε η δυναμική του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στο ζώδιο σας σημάνει και την Ηλιακή σας επιστροφή δίνοντάς σας μεγάλη δόση ενέργειας σε σωματικό και νοητικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη θα ανεβάσει την ενέργειά σας και θα μπορέσετε με περισσότερη πίστη να κυνηγήσετε ένα όνειρό σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο έλεγχος των καταστάσεων μπορεί να δίνει ένα αίσθημα υπεροχής αλλά χρειάζεστε και την απαραίτητη αισιοδοξία αυτή τη στιγμή για να προχωρήσετε μπροστά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σας βγάζει λίγο από την άνεσή σας αλλά είναι για καλό σκοπό.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.