ΖΩΔΙΑ

Σε αυτή τη χώρα πρέπει να μετακομίσεις τώρα, σύμφωνα με το ζώδιο σου


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2021

Σε αυτή τη χώρα πρέπει να μετακομίσεις τώρα, σύμφωνα με το ζώδιο σου

Αν η καθημερινότητά σας έχει γίνει αφόρητη και το μόνο που σκέφτεστε είναι ως δια μαγείας να διακτινιστείτε σε έναν τόπο με λιγότερες σκοτούρες και έγνοιες, τότε τα άστρα σάς έχουν την απάντηση σχετικά με το ποια χώρα είναι η ιδανική για να ζείτε, σύμφωνα με το ζώδιο σας. 

Κριός: Νέα Υόρκη, Αμερική

Οι ρυθμοί της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, ταιριάζουν απόλυτα με τα ηγετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας οπότε μήπως ήρθε η ώρα να κλείσετε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή;

Ταύρος: Μιλάνο, Ιταλία

Λατρεύετε να κάνετε πολυτελή ζωή οπότε το Μιλάνο είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Το γεγονός ότι είστε εξωστρεφείς και αγαπάτε την ομορφιά και το φαγητό είναι στοιχεία συνώνυμα του τόπου που θα γίνει η δεύτερη πατρίδα σας.

Δίδυμοι: Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η διάθεσή σας για εξερεύνηση σάς δείχνει τον δρόμο προς το Ντουμπάι, εκεί όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις αντιθέσεις και να πειραματιστείτε με άλλες νοοτροπίες και κουλτούρες. 

Καρκίνος: Χονολουλού, Χαβάη

Ξεδιπλώνεστε εκεί όπου αισθάνεστε οικεία και πιο άνετα και αυτό το μέρος θα ταιριάξει απόλυτα με την προσωπικότητά σας ενώ θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης δίπλα από τα πιο ειδυλλιακά τοπία που θυμίζουν παραδεισένια σκηνικά. 

Λέων: Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Είστε γεννημένοι για το Λος Άντζελες. Όλη η αίγλη και η δόξα αυτού του τόπου ταιριάζουν με τη γενναιόδωρη και μεγαλειώδη φύση σας οπότε ήρθε η ώρα να φτιάξετε τις βαλίτσες σας και να ταξιδέψετε μέχρι εκεί για να ζήσετε το όνειρο. 

Παρθένος: Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη φημίζεται για την καθαριότητα και την οργάνωσή της και αν υπάρχει ένα ζώδιο που ταιριάζει τέλεια για να μένει εκεί, τότε αυτό είναι το δικό σας.

Ζυγός: Παρίσι, Γαλλία

Κυβερνήτης σας είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης οπότε η πιο κατάλληλη πόλη για να μείνετε, είναι το αγαπημένο Παρίδι που αποπνέει ρομαντισμό και έχει τέλεια αρχιτεκτονική. 

Σκορπιός: Άμστερνταμ, Ολλανδία

Σέξι και μυστηριώδες! Αυτό το μέρος είναι ιδανικό σας εσάς που είστε το συνώνυμο των δύο προηγούμενων χαρακτηριστικών.

Τοξότης: Queenstown, Νέα Ζηλανδία

Είναι ένα μέρος γεμάτο αδρεναλίνη οπότε θα ικανοποιήσει πλήρως την περιπετειώδη φύση σας αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε από bungee jumping μέχρι sky diving. Κάθε μέρα εκεί θα είναι και μια νέα δοκιμασία!

Αιγόκερως: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Συνδυάζει την παράδοση με το μοντέρνο και ο μαγνητισμός του Λονδίνου σίγουρα ταιριάζει ιδανικά με τη φύση σας αλλά και την εξερευνητική σας διάθεση. 

Yδροχόος: Santa Fe, Νέο Μεξικό

Ένα μέρος ιδιαίτερα καλλιτεχνικό και με πολλές ταυτότητες που εναρμονίζεται με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας όσο κανένα άλλο. 

Ιχθείς: Μπαλί, Ινδονησία

Πηγαίντε μέχρι εκεί, για να ζήσετε λίγες σκηνές από το Eat, Pray, Love και μάλλον δεν θα ξεκολλάτε. Ψάχνετε ένα μέρος που να θυμίζει τον Παράδεισο και σίγουρα το Μπαλί θα εκτοξεύσει τη διάθεση και τη δημιουργικότητά σας στα ύψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.