ΖΩΔΙΑ

27/11: H μέρα φέρνει συγκρούσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Νοεμβρίου 2021

27/11: H μέρα φέρνει συγκρούσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
27/11: H μέρα φέρνει συγκρούσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η σχέση της Σελήνης στην Παρθένο με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Τοξότη σήμερα φέρνει συγκρούσεις ανάμεσα στις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Δίνει την τάση να γίνουμε περισσότερο αναποφάσιστοι, ξοδεύοντας αρκετό χρόνο σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης. Η δομή, η τάξη και η βαθύτερη κατανόηση των κινήτρων πίσω από τα γεγονότα θα μας βοηθήσουν να δούμε πως μπορούμε να ενεργήσουμε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η καθημερινότητα σας αυτή τη στιγμή ζητά την προσοχή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να πάρετε χαρά από ένα δημιούργημά σας θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, θέματα σπιτιού, ιδιωτικής ζωής, σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο. Καλό θα είναι να μην αμελήσετε τους συγκεκριμένους τομείς γιατί πραγματικά μπορείτε να δώσετε και να πάρετε φροντίδα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία ή το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα με κάποιον τρόπο μπορεί να σας δώσει νέες ιδέες ή/και λύσεις για κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή θέμα που σχετίζεται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και αύριο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας προσθέτει ενέργεια στις σκέψεις ή/και τις δράσεις σας αλλά μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να φέρει και εκπλήξεις.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται να προβάλετε τις δικές σας ανασφάλειες και φορτίσεις στους ανθρώπους που έχετε γύρω σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια κοινωνική επαφή σήμερα και αύριο θα μπορούσε να βοηθήσει στα σχέδιά σας αρκεί να εστιάσετε στα ψιλά γράμματα και ότι δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να μπείτε σε διλλήματα. Ένα ζήτημα ζητά την ενέργειά σας ενώ την ίδια στιγμή θέλετε να κάνετε πράγματα για εσάς και να περάσετε ανάλαφρα την ημέρα σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δεν θέλετε πολλές σκοτούρες στο κεφάλι σας και έχετε δίκιο να αναζητάτε πηγές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να προωθήσετε κοινωνικά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι μια απαιτητική ημέρα η σημερινή γιαυτό θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στις κινήσεις σας ειδικά αν πρόκειται να συνεργαστείτε με άλλους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.