ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που πρέπει να αποφεύγουν ερωτικά οι Τοξότες


Κλέλια Φατούρου

27 Νοεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που πρέπει να αποφεύγουν ερωτικά οι Τοξότες

Μπήκαμε για τα καλά στον γενέθλιο μήνα του Τοξότη, του πιο περιπετειώδους ζωδίου.

Ο Τοξότης λατρεύει τις περιπέτειες, τα ταξίδια, την ανεξαρτησία του και τις ελεύθερες σχέσεις. Θα μπει δύσκολα σε πολύ σοβαρή σχέση, αλλά όταν το κάνει, θα δώσει όλο του τον εαυτό. Τα παρακάτω 3 ζώδια είναι συνήθως οι χειρότερες ερωτικές επιλογές για έναν Τοξότη, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει σε αυτή τη ζωή.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι κλασικό προσγειωμένο ζώδιο, που θέλει τη ρουτίνα και τη βολή του. Δηλαδή, το ακριβώς αντίθετο από τον Τοξότη. Ο Ταύρος μπαίνει σε μία σχέση μόνο όταν θέλει να νοικοκυρευτεί και να το ζει στην ασφάλεια του σπιτιού του. Ο Τοξότης από την άλλη, κανονίζει ταξιδάκια κάθε μήνα και βαριέται φριχτά το cocooning.

Καρκίνος

Αν και η προσωπική μου εμπειρία λέει το αντίθετο, σε γενικές γραμμές, ο Καρκίνος δεν κολλάει με έναν Τοξότη. Ο Καρκίνος θέλει τρυφερές στιγμές, ήσυχο δείπνο στο σπίτι και οικογένεια. Ο Τοξότης νιώθει ότι πνίγεται με τόση οικειότητα και εκδηλώσεις λατρείας. Μία σχέση που θα κρατήσει πολύ δύσκολα, εκτός και αν πετύχεις τον Τοξότη σε φάση στην οποία θέλει να σταθεροποιηθεί προσωπικά.

Παρθένος

Εδώ έχουμε πάλι δύο διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά σε άλλο πλαίσιο. Ο τελειομανής Παρθένος θα εκνευρίσει τον αλέγκρο Τοξότη με τις παρατηρήσεις και τις διορθώσεις του. Όταν ο Τοξότης γίνεται παρορμητικός και αποφασίζει ότι θέλει να βγει την τελευταία στιγμή, ο Παρθένος θα γυρίσει πλευρό και θα κοιμηθεί. Αυτός είναι μάλλον ο χειρότερος συνδυασμός.

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.