ΖΩΔΙΑ

28/11: Η μέρα μπορεί να φέρει υπερβολές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Νοεμβρίου 2021

28/11: Η μέρα μπορεί να φέρει υπερβολές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα απέναντι από τον Ποσειδώνα μπορεί να μας σπρώξει να εξιδανικεύσουμε κάτι ή κάποιον χάνοντας τη ρεαλιστική εικόνα μπροστά μας. Συνδυαστικά με τον Ήλιο και τον Ερμή στην ίδια μοίρα στο ζώδιο του Τοξότη η υπερβολή μπορεί να λάβει χώρα πολύ εύκολα, στην προσπάθειά μας να περάσουμε τα δικά μας μηνύματα και ιδέες στους άλλους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργή και μπορεί να σας οδηγήσει σε δημιουργικά μονοπάτια αρκεί να σταθείτε σε ρεαλιστικές βάσεις και δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα η σημερινή για οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικά σας εγχειρήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές με ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας σήμερα μπορείτε να πάρετε νέες ιδέες σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ενδέχεται να προβείτε σε υπερβολές και δεν αφορά μόνο στον οικονομικό τομέα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια και θέληση να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να βάλετε μια σειρά σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να μπερδευτείτε και να νιώσετε την ανάγκη να βάλετε πρώτα συγκεκριμένα πράγματα σε σειρά πριν προχωρήσετε σε μια επόμενη κίνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεκουραστείτε είτε σωματικά είτε σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δεν θα πρέπει να ανοιχτείτε σε θέματα και καταστάσεις για τις οποίες δεν είστε απόλυτα βέβαιη/ος πως είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία να ακούσετε διαφορετικές και ενδιαφέρουσες απόψεις για κάτι που σας αφορά άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε με αργά βήματα, μετρώντας τις κινήσεις σας. Η προσωπική σας ανάγκη είναι το ένα δεδομένο, το πόσο μπορεί να επιτευχθεί αντικειμενικά είναι ένα άλλο δεδομένο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι σας, σας βάζει σε σκέψεις σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.