ΖΩΔΙΑ

1/12: Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Νοεμβρίου 2021

1/12: Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού από το μεσημέρι και μετά και η ευνοϊκή της σχέση με τον Δία μας βοηθά να μπορέσουμε να κάνουμε τον απαραίτητο έλεγχο πριν την όποια δράση μας. Να καταφέρουμε μπροστά σε ένα δίλημμα να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος και χωρίς απώλειες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά σας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια να διακρίνετε το φως στο τέλος του τούνελ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα μετά το μεσημέρι θα σας δώσει την ενέργεια να κινηθείτε περισσότερο αποτελεσματικά σε τομείς τους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ειδικά από το μεσημέρι και μετά εστιάζετε κυρίως σε καθημερινές ασχολίες και θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σας δίνεται η ευκαιρία αυτή τη στιγμή να δείτε καθαρά τί είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε προσωπική χαρά κυρίως μέσα από τα δημιουργήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να κάνετε ένα ξεσκόνισμα και μια εκκαθάριση πολύ σημαντική για την πορεία και εξέλιξή σας σε προσωπικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέσα από συζητήσεις μπορείτε να πάρετε απαντήσεις σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν αλλά και σας βοηθούν σήμερα να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους υπόσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα το δυνατό σας σημείο είναι να εστιάσετε σε ότι θέλετε εσείς ανεξάρτητα που σας πάει η ροή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα κινηθείτε με ασφάλεια και σε γνωστά εδάφη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η διατήρηση της ηρεμίας σας και του συνεργατικού σας πνεύματος θα πρέπει να είναι ενεργή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια βρείτε τί είναι ακριβώς αυτό που θέλετε πραγματικά και προσδοκάτε ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν επεκτατικό χαρακτήρα ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.