ΖΩΔΙΑ

2/12: Κάντε μελετημένα βήματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Δεκεμβρίου 2021

2/12: Κάντε μελετημένα βήματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
2/12: Κάντε μελετημένα βήματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, μαζί με τον Άρη, απέναντι από τον Ουρανό και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο, λίγες ημέρες πριν την Ηλιακή Έκλειψη, μας ζητάει να κάνουμε προσεκτικά και μελετημένα βήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δεν είναι για πολλές δράσεις και κυρίως παρορμητισμούς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καθημερινά πράγματα σας απασχολούν σήμερα αλλά ότι και αν έχει προκύψει θα πρέπει να το δείτε με ηρεμία και προσοχή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θα μπορούσε να είναι μια δημιουργική ημέρα αν οι καταστάσεις σας αφήσουν να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο αγαπάτε πολύ. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές με άτομα τα οποία σας έχουν βάλει σε δίλλημα με την συμπεριφορά τους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι συζητήσεις και οι επαφές σήμερα μπορεί να σας απογειώσουν ή να σας προσγειώσουν απότομα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αποφύγετε σήμερα να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας απέναντι από τον Ουρανό σας φέρνει σήμερα σε επαφή με τις αλλαγές που καλείστε να κάνετε άμεσα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, λίγο πριν την Νέα Σελήνη-Έκλειψη στο ζώδιο σας πολλές σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ενέργεια, σας θέλει στην σκηνή με οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ένα επαγγελματικό κυρίως ζήτημα ενδέχεται να πάρει χρόνο και ενέργεια σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολλά αλλάζουν αυτή τη στιγμή και εσείς καλείστε να βρεθείτε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.