ΖΩΔΙΑ

3/12: Τι θα φέρει η Σελήνη στον Τοξότη στο κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Δεκεμβρίου 2021

3/12: Τι θα φέρει η Σελήνη στον Τοξότη στο κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα το μεσημέρι περνά στον Τοξότη, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη- Έκλειψη αύριο το πρωί. Αυτό σημαίνει πως ήδη από σήμερα θα αρχίσουμε να νιώθουμε την ενέργεια της Έκλειψης γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε συνειδητοί σχετικά με τις σκέψεις και δράσεις που κάνουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η αυριανή Έκλειψη Ηλίου γίνεται σε ευνοϊκό για εσάς ζώδιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και κυρίως βαθύτερες επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή σας δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την συνεργασία και την βοήθεια από άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, δομές αλλάζουν αυτή την περίοδο ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή/και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μέσα από αλλαγές και ευέλικτη στάση μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα όραμά σας αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας δείχνουν με ποίον τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια και προσωπικές φιλοδοξίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας το διπλωματικό σας ταλέντο αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνετε σωστές επιλογές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε θέματα παραγωγικότητας σας βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή και σας ωθούν να επιμείνετε σε ότι είναι αληθινό και αντικειμενικά πολύτιμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η αυριανή Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με την εικόνα, την προβολή και την σύνδεση που έχετε με τον κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ψυχικές φορτίσεις κινητοποιεί η αυριανή Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη και θα πρέπει να σεβαστείτε τις ανάγκες σας είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, εστιάστε στην αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων και των υποθέσεων που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ταξινομήστε τις καταστάσεις αυτή τη στιγμή και βάλτε προτεραιότητες πριν τις βάλουν άλλοι για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.